- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Ezek szerint magadra vetted, írtam, hogy nem muszáj, de ezek szerint van alapja a vélekedésemnek. Akkor hát üdv a klubban, ehhez én sem tudok mit hozzátenni. Kár, hogy a Mistral és más hasonló majmok alapján állsz hozzá az összes kiskereskedőhöz. Nem szolgálnak rá. De majd egyszer leszel te is azon az oldalon és rájössz magadtól, hogy mire lesz időd és mihez lesz kedved és mindezt mennyiért.
Az ATX szabványnak nem megfelelés első sorban nem minőségi kifogás, hanem hiba. Nem hiszem, hogy ezt magyarázni kell. A nem megfelelő minőség megállapítása pedig nem fórumok és a kedves vásárló egyéni vélekedése eredményeképpen alakul ki, hanem a KERMI állapítja meg. A jelen esetben egyelőre az általad vázolt hibás működés nem áll fenn. Pont.
Az egy súlycsoportos dolgot rövid úton felejtsd el: Baromság. Nem moderátor magyaráz neked, hanem egy fórumtársad.
-
04ahgy
nagyúr
Didymannak igaza van, te pedig nagyon félre vagy tájékozódva / tájékoztatva. Amiről te beszélsz, az a 3 napon belüli meghibásodás, ahol is a kereskedő nem hivatkozhat a csere aránytalan többletköltségére a javítással szemben, mindenképpen cserélni kell új termékre. Még itt sincs szó pénz visszaadásról. Ez meg egy hónapos táp, itt a vavő elsősorban kijavítást, vagy kicserélést kérhet, a kereskedő, indoklás alapján még megteheti a fordítottját is, ha a javítás vagy a csere a másik verzióhoz képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha egyik sem teljesíthető, akkor a vételár. Jelentéktelen hiba miatti elállásnak helye nincs.
Ajánlom böngészésre az 1959/IV. törvényt, és a 151/2003 kormányrendeletet.
Szégyellem, hogy ilyen csekély tudással, pusztán szófosás okán a neved alatt senior tag van, és szégyellem, hogy fals tudni vélt dolgaid alapján másokat felbujtasz.
HGyu
-
didyman
őstag
A kereskedő meg rohadjon meg a tápjával? Nem ismerlek, tehát ne vedd magadra, ha úgy érzed. Szeretem az ilyen rögtön a papírért nyúlok embereket, akik a normális megbeszélést, ha egyáltalán képesek rá, rögtön papírra fordítják, ha vélt igazuknak nem találnak partnert a kereskedőben, aki viszont kénytelen jogok között mozogni és lenyelni, ha a kedves ügyfél egy hónap után kitalálja, hogy neki nem jó A vagy B alkatrész, mert csak. Az ilyen jótétlelkek azok, akik megkeresnek azzal, hogy tönkre kéne tenni ezt vagy azt (nem mondom, vannak helyzetek, amikor tényleg így működik valami), miután a kereskedőt elhajtották a vérbe a felmenőivel együtt. Halkan megjegyzem, hogy az a szemét kereskedő is olyan ember, mint te meg én.
Tehát, hogy tisztába tegyünk pár apróságot. Ez a táp NEM hibás. Két okból is: Mert a gép, amit visz, hiba nélkül működik, és mert a szoftveres mérés nyilvánvalóan irreális értéket ad vissza, amivel maximum a paranoiás aggodalomra van jogunk, semmint bolti cserére meg levásárlásra. Tápot bemérni, szabványtól eltérést megállapítani hivatalos szerviz tud, minden más csak kanalazás, és arról sem a kiskereskedő, sem a gyártó nem tehet, ha egy vásárló megfelelő előtájékozottság nélkül tér be hozzá vásárolni. Mielőtt kitérnénk arra, hogy a kisker tudja, hogy mit árul: Nem, nem tudja. A kisker nem fog fórumokat bújni egész nap mert más dolga van, és értenie sem kell a tápok beléhez, ő az eladott és visszahordott alkatrészek alapján ítélhet meg, és nyilván nem érdeke olyat eladni, amit visszahordanak hozzá, hiszen a nagykerben ő választ és nem rátukmálják, hogy ezt kell eladnod. Mondom ezt azért, mert ahova én anno codegen tápot adtam el, azokból egy sem jött vissza. Eszerint pedig bátran ajánlhatom irodai vackok alá. Úgyhogy el szabad gondolkozni ilyen apróságokon, mielőtt jogot kezdünk emlegetni, meg azt feszegetjük, hogy a szerencsétlen kereskedőt hogyan lehet jobb belátásra bírni. Marha jó dolog a panaszkönyv, komolyan, de a kereskedőnek nincsen panaszkönyve f.sz vásárlók gyűjtésére, és a nagykerrel sem érdemes port rúgnia, így a hatósági eljárást, még ha alaptalan is, inkább kihagyja, mert macera meg kellemetlen. Ebbe célszerű belegondolni, mielőtt nagy mellénnyel jogot kezdünk hangoztatni, olyan helyzetben, aminek kialakulásáért senki más nem okolható saját magunkon kívül.
-
JoolsNOS
veterán
Mivel tudom letesztelni? Gondolom valami külső kütyüvel?
De végre egy pozitív hsz-t is találtam. Valakinek már 3 éve nincs vele gondja.
Illetve azt nem írtam, hogy gyakorlatilag 1 évig minimum mindenem garis. Ha esetleg elszáll, és visz magával valamit, akkor ki kell cserélniük gariba. Csak a ramjaim nem garisak, de az legyen a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest