Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
leírtam a véleményem az előzőben.
Igen, voltak tévedéseim. Szerintem mindenkinek vannak. Sajnálom hogy Te pár hozzászólásom alapján ítélsz meg, könnyű neked. Az ATX feszértékektől való jelentős eltérésről beszélünk( ami ki fog derülni vagy nem, ez most lényegtelen) ez nem jelentéktelen hiba.
*Az elején nem is tudtuk hogy 1 hónapos a táp.
** részemről befejeztem nem vagyok egy súlycsoportban egy moderátorral és egy őstaggal egyszerre. Pü-ben szívesen vitázok bárkivel. -
Gergő_
őstag
nem az egy hónapról van szó
azt írtam ha hibás a táp azaz jelentősen eltér az ATX szabványtól és ennek ellenére sem akarják visszavenni, cserélni, akkor első lépésként írja le a panaszát és rögtön cserélni fogják...
régen első körben tényleg javítás, azonos termékre cserélés volt, de ma már úgy tudom hogy első hibánál el lehet állni a vásárlási szándéktól vagy le is lehet vásárolni a vételárat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest