- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarított Android alkalmazások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
-
törölt tag
válasz #06658560 #17 üzenetére
Ez szerintem már igazából mindegy, ha csak gyűrű ugrik ki a kamera körül, amiatt is panaszkodnának, hogy miért nincs síkban. Besüllyeszteni meg talán azért nem lenne ideális, mert akkor beülne oda a kosz, plusz a mostani helyett másfél-két mm-rel kellene vastagítani a telefonokat, hogy a mostani vastagságú kameramodul süllyesztve elférjen. Illetve ilyen 120-130° körüli látószöggel nagyon nem is lehet süllyeszteni.
-
vicze
félisten
válasz MikeWazowski #16 üzenetére
Szokásos kickbait cikk.
Egyrészt 1% alatt volt az ingadozás, kedden meg 15milliárdot nőtt...(1,5%) Ez van, ha 1 trillió a market cap.-ed... Gyak lehet hogy kb. semmi köze nem volt a hírhez az ingadozásnak.
Másrészt, aki elolvassa, hogy valójában mi történt, az tisztában lesz vele, hogy kb. az Apple-el való exkluzivitása szűnt meg, ugyan úgy az Apple lesz a legnagyobb ügyfele, és bezsebeli az összegeket a semmiért. Szóval csak a számlázás változott kb. -
Kokzor
aktív tag
Nem kár érte, hogy elmegy. Az utóbbi időben nagyon takarékon dolgozott. A sajtreszelő Mac Pro meg ronda is lett.
Dizájnerként nem tudom, hogy nem szúrta a szemét, hogy évekig szinte ugyanolyan termékeket terveztek. -
Noukoum
veterán
válasz Plazmacucci #19 üzenetére
Engem is nagyon irritál ez a dolog. Olyan nehéz valahogy kinyilvánítani hogy ez nem egy tény hanem egy vélemény?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Wapmester
senior tag
áá csak egy Braun dizájn copy paster volt igazából, szidni se érdemes
-
Ádám16
addikt
Nekem nem az Apple cuccok küllemével volt gondom, hanem a stagnálással. Egy vezető formatervező legalább két évente újítson, javítson a küllemen (bár inkább évente kellett volna).
Képes volt kiadni egy iPhone 8-at, ami a 6 dizájnját másolta majd' teljes mértékben. Szerintem ez brutál ciki. A X formabontó volt a maga nemében 2017 szeptemberében, de ha idén ugyanezt kidobják, az is überciki lesz. -
Juhaszatti
addikt
Na de az 5S az 5 designal jött ki, szóval nem mondhatjuk hogy az 5 óta mert az még utána volt Ha azt írod hogy az 5 óta az sem helyes, mert utána 5S még ugyanúgy nézett ki, vagyis nem lehet megosztóbb mint az 5.
De tudtam hogy úgy kellett volna írnom hogy az 5/5S óta, mert lesz olyan aki beleköt.Akkor úgy fogalmazok, hogy megosztóbb mint a korábbiak. Még Apple felhasználók táborában is sokkal többen vannak akiknek a korábbi design jobban bejött, mint az 5/5S utániak.
De nem gondolom, hogy ennyire nehezen érthető lenne amit írtam. -
TunerJoe
senior tag
válasz Juhaszatti #27 üzenetére
5s óta???? Akkor meg már inkább az 5 óta, mert az 5s ugyanúgy néz ki, mint az 5. De mondok jobbat, az összes iPhone dizájnja megosztónak mondható. Sőt, a világon minden cucc dizájnja megosztó, mert hiába utálja 1000-ből 999 ember, ha 1 embernek tetszik. Nincs olyan dolog a világon, ami valamilyen szinten ne lenne megosztó, ezért nem szerencsés használni ezt a szót.
instagram.com/albert__gyorgy
-
clon
aktív tag
Tök mindegy ki tervezi az okostelefonokat, mert adott a tepsi tégla alak oszt' ennyi. Lehet nem szeretni csak nincsen benne egyéb lehetőség mint a kameraelhelyezések variálása jobbra-középre-balra elől meg sziget vagy kameralyuk ami megint jobbra-középre-balra elhelyezhető.
Az okostelefon design messze nem úgy variálható mint valamikor a "buta telefon" esetén volt mikor messziről ránézésre megmondtad ki a gyártó a telefon formája alapján... -
vanye
senior tag
A szépség mint sorvezető csakis a használhatóság után kellene, hogy következzen. Az újkori MacBookok is bámulatosan vékonyak, hála Ive minden egyes Apple-terméket minden áron vékonyítani kívánó elképzelésének - csak épp olyan áron, hogy a billentyűzetük bevallottan és beismerten is egy rakás sz@r.
Ive szakmája egyik legjobb szakembere, de nem lehet nem észrevenni, hogy az Apple tervezőrészlegén az utóbbi időben egyre többet dolog ment félre.Stern des Südens!
-
Mr.Silkó
veterán
A cikkben szereplő kollázs részleten az a fekete iPhone 5 még mindig megdobogtatja a szívem, imádtam anno, gyönyörű formatervvel bírt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oszt? A tőzsdei hiszti mit befolyásol bármin is? Validálja a teljesítményét?
-
hyperspace
őstag
Ettől a cikktől senkinek nem fog megváltozni a véleménye.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
nozs23
addikt
válasz Plazmacucci #19 üzenetére
Mindkét hozzászólás egy vélemény. Vagy kezdjük minden mondatunkat úgy, hogy Szerintem, Én úgy gondolom, Az a véleményem...?
-
adise
őstag
Nem tudom emiatt miért várnak páran nagy változásokat, pláne a következő telefonnál.
-
félisten
-
MikeWazowski
veterán
Akik szidják: [link]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Hallosz
senior tag
Ideje volt.
Az utóbbi 5 évben nem (igazán) kreatívoskodott.
Munkája kimerült a Ctrl+C & Ctrl+V használatában. -
Wapmester
senior tag
ideje volt elhúzzon, nem sokat törte a fejét az utóbbi években a dizájnokon a notch király, remélem ezentúl lesz értelmes dizájnváltás is , eddig elég volt neki a másolás beillesztés funkció
-
hemaka
nagyúr
Ideje volt már.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Balzak83
senior tag
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
Így van, sokat nem kellett túlóráznia, ebben biztos vagyok. Aztán nagyot alakított, és megtervezte a notch + hátsó kamerapúp kombót, hogy ne csak az értesítéseket ne lehessen látni rendesen, de még az asztalon is billegjen az a szar. Remélem a szeptemberi eresztést ezzel a kisnégyzetben három karika ötletet eldobja az utódja, mert végig fog ez is söpörni a komplett androidos termékportfóliókon, mindenki legnagyobb örömére
-
gerii
addikt
Rájött, hogy KATA-val többet tud számlázni
-
félisten
telefonokkal nem volt sok dolga, 10 év alatt legalább három különböző dizájnjuk volt
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Wesder
félisten
Ideje volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
jacis
nagyúr
Lehet nem is fog ártani a cégnek...
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Magisk
- LEGO klub
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest