Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

Ja, engem is ez a vállalhatatlan kijelzőfelbontás tántorít el. Egyszerűen az egy hónap múlva 4 éves Thinkpadem helyett ha akarnék se tudnék notebookot venni. Inkább került bele egy SSD hogy kicsit frissebbnek érződjön. Szűkös már a DDR2-es memória, hiába van belőle 4gb, az usb portok kényelmetlen helye és kevés száma, meg a mai gépekhez viszonyított szerény (2-3 óra) akkuidő.

DE.

N+1 újabb gépet használtam már pár perc erejéig ismerősöknél, i3-at, i5-öt, 150+ ezrest, 300+ ezrest, de egyszerűen ezek hulladékok. Mind kidolgozásban, mint a képernyőben (tükör a kijelző előtt..., meg ugye ebben a cikkben tapasztalható felbontással, amit én nem vagyok hajlandó használni a mostani gépem 1440x900-as felbontása után), a billentyűzet filléres megoldás egy thinkpadhez képest az acernél, asusnál, toshibánál is. Minőségérzet is nulla, csak "összedizájnolnak mindent" (=ahova lehet, fényes, karcolódó, ujjlenyomatgyűjtő műanyag elemeket tesznek).

Ez a Trinity APU nagyon bejön, de úgy látszik, normális konfigurációban sosem lesz kapható. Hogy miért, azt nem tudom felfogni. Az OK, hogy az elmúlt évek AMD-s tendenciái világosak és mindenki ismeri őket, de az szerintem kizárólag a notebookgyártók devianciája, hogy nem veszik észre a potenciált ebben a pakkban, amit az AMD összerakott.

Új hozzászólás Aktív témák