- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
profilum
tag
ezek is olyan dolgok hogy tök jó mutogatni, de a játszhatósága ... nem az igazi
-
baliii
senior tag
elég kakinak látszik ez a doom r. nincs is kedvem kipróbálni sem... a quake 3 mostani változatát pedig nem nehéz irányítani, hanem egyszerűen lehetetlen
-
Nunder
őstag
Nagyon komoly ez a grafika. Magasabb szinten van, mint a Doom-é a gépen. Na jó nem de közelít hozzá. Akinek van iPhone-ja annak szerintem kötelező. Persze ha szereti a horror FPS-eket
-
macikos
addikt
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Nem is figyeltem, hogy már megjelent a Doom Resurrection
Azért ez tényleg nem semmi hogy milyen játékok jelennek meg rá. Hiába nem tökéletes az írányítás és nem ugyanaz, mint számítógépen, de a grafika, hangulat akkor is kárpótól, meg az hogy mindez egy telefonon van. Ha valaki azt mondja nekem 1995-ben, hogy pár év múlva Doomozni fogok a telefonomon, elhajtottam volna a .... na oda.
-
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Mondjuk kipróbáltam a Doom Resurrection-t, és ahogy a videóban látszik, bár nagyon szép és elég gördülékenyen is fut, csak egy buta rail shooter lett belőle
Kár lenne, ha így elhülyítenék a Quake-eket.
-
gabi81
tag
hát az irányításra én is kíváncsi lennék mert ha jól megcsinálják az id-s fiúk ezt a 3-4 játékot lehet én is beruháznék egy iphone-ra. már csak azért is mert egyre komolyabb játékok jönnek ki rá.
-
plus44
veterán
Egy kiválóan kalibrált irányítással nagyon nagyon jó játék születne.
-
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Főleg, hogy a nyílt forrású Q3 motort már nagyon régen átírták iPhone-ra, a Quake 3 Arena köszöni szépen jól megy (bár irányítani nagyon nehéz).
-
PowerBuldog
veterán
Ezt nem értem. Ha összehoztak egy Doom Resurrection-t, akkor a Quake3 mitől jelentene problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- GAMER PC i7-6700K GTX 1660 SUPER 24GB DDR4 NVME SSD + HDD
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest