Új hozzászólás Aktív témák
-
RenegadeC2
aktív tag
#36:
"játéknál, aha. aki játékra veszi a telefont...."
Szövegértés?
Idézem mit írtam: "ha te szereted az addiktív játékokat... számtalan példát fel tudnék még sorolni..."
Megvan? Ha valaki ennyire nem lát túl a "két ujjal zoomolunk, mire jó ez?" világproblémán, felesleges neki példálózni. Te megvagy a rezisztív kijelzővel, és frankón meg is győzted magad hogy te azzal el is leszel, mert lehet kesztyűben használni és biztos a kínai nyelvre is szükséged van (érdekes, a szifonhoz is lehet kapni stylus-t, nekem is van egy).#39: Ja, akkor nem érdekel
Csak érdekességképp kérdeztem meg, azt hittem lemaradtam valamiről.
-
RenegadeC2
aktív tag
#13: Mondjuk ha te szereted az addiktív játékokat, akkor pl. ezt hogy oldanád meg multitouch nélkül?
De számtalan példát fel tudnék még sorolni...
#25: Ezt még nem is láttam. Mi a progi neve? Cydia-s?
#31: Honnan máshonnan? H*lyék lennének "másképp" terjeszteni. Ha akarták volna már rég megtehették volna, de az nekik sem lenne jó reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Quadro FX 570 eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest