- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hangot illetően meg, miért használná bárki a tv hangszórót? A tv-ken van jack csatlakozó oda olyan hangfalat kötsz amilyet akarsz...
És lesz pompás sztereo hangzásod. Kicsit mordbid, hogy a DP-nek per pillanat a nagy felbontások / nagy frissitési frekik terén lenne csak előnye a HDMI-hez képest, de a hangzást senki sem hozza fel. 4K-s kép számít, mellé meg sztereo hangot akarsz?!?
Én TV-n még csak elvétve láttam olyat, hogy térhangzást lehetne a TV-ből az erősítő fele küldeni. Erre találták ki azt, hogy forrás -> erősítő -> TV, ami HDMI-vel összekötve tökéletesen is működik. Én pont arra mutattam rá, hogy ez DP-vel jelenleg kb. megoldhatatlan.
Ha komolyabb rendszerben gondolkodsz akkor venni kell egy komolyabb hangkártyát a gépbe, ami kiszolgál egy komolyabb erősítőt.
Mi a frászkarikának "komolyabb" dedikált hangkártya? Ha digitális a forrás, akkor bármilyen realtek alaplapi zörejkeltő tökéletes a célnak, ugyanis csak a hangkódolást végzi, zaj digitális jelnél nincs, csak a D/A konverzió után, ami így kikerül a számítógépből, tehát az alaplapra szerelt hangkártyának sincs semmi hátránya. Per pillanat e téren pedig a fejlődés especiel a videókártyákra integrált megoldásokról szól, ezek végeznék el a mostani AMD TrueAudio és az nVidia nVWorks Audio, amelyek kiszámolják, majd a HDMI-n / DP-n külddik ki a térhangzást. HDMI-n van is hova vinni, DP-n nincs.
End of Story...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amazon Kindle
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest