Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macikos

addikt

válasz asadasad22 #28 üzenetére

Gondolom fényképezőgépeknél is úgy döntöd el, hogy melyik a jobb, hogy csak a felbontásukat nézed meg...

Az iPhone kijelzője:

1. Szebb, kontrasztosabb, fényesebb
    2. Kapacitív
    3. Kicsivel nagyobb is, de ez az előző kettő függvényében nem sokat számít

Különben meg a mobilba 16:9-es kijelző ötlete úgy rossz, ahogy van. Mobiloknál 4:3 vagy 3:2. Ezt pedig nem csak én mondom. Álló helyzetben túl hosszúak, fektetve túl keskenyek. Egyszerűen nem áll kézre. Csak persze azzal adják el a vevőknek, hogy filmnézésre ez való... más meg nem számít, ugye...?!

Apple biztosan hülye, hogy 3:2-es képarányra készítette az iPhone oprendszerét.
    A Google is ráfaragott ugyanezzel a képaránnyal. És valószínűleg a Palm is egy ostoba cég, hogy pont 3:2-es képaránnyal készíti a Pré-t...

GPS? Igen, az iPhonera nincs iGO meg ilyenek. De nem hiszem, hogy sokan pont ezért nem veszik meg. Jó lenne, de nincs.

Nem a Nokiát támadom, anno amikor megjelent a hír, hogy lesznek érintőképernyős Nokiák, nagyon megörültem, de egy gagyi műanyagos 5800 az iPhone ellen nevetséges. Mégis csak középkategória. Majd az N97. Bár az meg lesz egy vagyon, akkor meg már ott vagyok, hogy vagy HTC, Palm Pré, Androidos mobilok... nem?

Új hozzászólás Aktív témák