Hirdetés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
kola.11
tag
válasz
idkfaiddqd #14 üzenetére
Így igaz, ez is hype része, legalább az érdeklődés megmarad (még ha telefon nem is lesz egyenlőre)...
-
blunt
aktív tag
válasz
Totheground #59 üzenetére
a hosszú 'i'-vel irt mindig is elég hihetetlen...
-
m@xsys
senior tag
válasz
Bounasieaux #61 üzenetére
Én sem vagyok normális, de ezek a hírek csak úgy generálják a hozzászólásokat és az elméleteket. Like
Ennél jobb reklám minek az Apple-k?Majd ha jön az iP5, akkor itt lesz.
Amúgy is 2011 június 3-án jön, a 6,20-as gyorsal.Most az éppen aktuálisnak tessék örülni.
Amig nem főz meg, addig csak egy telefon, akarom mondani egy használati eszköz
De az aláírásom mindent elmond -
Obi Wan
tag
komoly gondok lehetnek ott ahol nemtudnak feher festeket eloallitani
Én komolyan mondom elmegyek Steve Jobshoz és mutatok neki 1 ösrégi magyar teknikát: a meszelést -
Bounasieaux
csendes tag
Nagyon jók vagytok
én majdnem mindegyik hozzászóláson röhögtem -
RaveForce
veterán
válasz
Totheground #59 üzenetére
olyan aláírással én se nevetnék
-
Totheground
addikt
Hihetetlen, hogy egyesek szerint még mindíg vicces úgy 300adszor is a fehér színen poénkodni.
-
daniel909
addikt
az a vicces hogy árulják a fehér elő és hátlapot szereléssel együtt home-made és az átlagembereknek ELÉG! nem érdekli őket h pár árnyalattal sötétebb a home gomb! nem is látják! az apple meg kiméri a műszerekkel hogy pár árnyalattal sötétebb és : hát ez már nem jóó! ez vicc.
-
BloodyEddie
őstag
Most ez pletyka, vagy official hír? Amíg nincs megalapozva, felesleges találgatni.
-
joey04
titán
ipad 2 biztos március 2 lesz: [link]
-
joey04
titán
válasz
LEFTHORSE1 #49 üzenetére
Valamit biztos javítanak az akksin (vagy a szoftver ezen részén) de amire te gondolsz, a hírként lejött csoda akksi szerintem nem lesz benne.
-
b4zsi-
őstag
I5ben akkor már lehet a dragontail üveg lesz...
-
LEFTHORSE1
őstag
Szerintem azért késik mert azzal a tízszeres üzemidős akuval érkezik, meg latolgassák hogy engedélyezzék-e a flasht
-
Gabi 8906
senior tag
Valmi hírből rémlik hogy a Samsung processzorgyárat kíván építeni az USA-ban. de abba még biztos nem az Iphone5 prociját foglyák gyártani.(Majd talán az Iphone 6-ost vagy 7-est
) Ha esetleg a Samsung nem tudná teljesíteni az Apple nagy mennyiségű megrendelését időre. Akkor vajon kimerne adni olyan Iphone 5-ös szériát ami nem csak Samu prociból állna, hanem lenne köztük pl: Qualcomm, vagy valami hasonló órajelű de más proci??
Vagy az Apple megvárná míg az egész tervezett mennyiség Samu proci elkészül??
(Ezek csak a találgatásaim, lehet nem is áll fenn az esélye annak hogy késhet az új Iphone5
)
-
plus44
veterán
Késik itt minden. Akkor az Iphone is, a Macbook-ok is, érdekes, mindenesetre ez is csak egy hír a sok közül...
-
Ricardo
titán
válasz
johny dragon #37 üzenetére
Olvasd el figyelmesen a cikket:
Maradjunk annyiban hogy nem csak az Apple hibája." Az elemző szerint a nagyobb méretű kijelző és a kétmagos processzor kihozatali nehézségei mellett az új burkolat gyártásával és összeszerelésével is problémák adódtak. "
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem én birkáztam először. A "báránycsorda" meg csak utalás volt, hogy szintén említett felfuttatott márkának van vevőtábora.
A rosszmájúságon, cinizmusom (vagy minek mondják) nem egyenlő az Apple utálattal. Szóval kár volt magadra vállalni a "báránycsorda" szerepét és védelmezni őket, majd "személyeskedni" és akkor peace lenne. -
debrejo
senior tag
válasz
Gabi 8906 #24 üzenetére
Több mint valószínű hogy nálad a pont, egyszerűen nem tudnak annyit gyártani amennyi kell, előfordul (gyártástervező vagyok, tapasztalatból tudom, az emberi hülyeség sajnos határtalan), csak konspiráltam, ha már amcsi cuccról van szó, arra úgyis trendi mindenféle hülye összeesküvés-elméletet gyártani még arra is hogy miért zöld a fű (ufók bazzme'!
)
@Bling95: lásd fentebb.
-
Biztos nem tudják hova tenni az antennát, mert arra már rájöttek, hogy a keretben nem jó
A logo mögötti antenna elhelyezés meg biztos még nem kapta meg a szabadalmat -
johny dragon
aktív tag
Inkább negyed (tudom, az lehetetlen).
Egyébként annyira jellemző, hogy mindenki az Almát fikázza, amikor a cikk pont arról szól, hogy a beszállítók (Samsung, LG stb.) nem tudják tartani a határidőt, nem arról, hogy Cupertinoban b*sznak befejezni az iOS 5-öt. Persze lehet, hogy az Apple miatt késik, de a cikkből ez nem derül ki. Persze tényleg van valami humor abban, hogy egy teljes év alatt nem készülnek el, de az (legalábbis a cikk alapján) most nem az Apple hibája.
#35: Mindkettő, szerintem. -
daniel909
addikt
hol a fehér iphone?
-
zsolidodd
senior tag
Vicces, hogy napok óta mindenféle elemező, meg pletyka az Apple cikkek alapja. Ezen pörög sok blog, fórum, újság, miközben az Apple nem késik semmilyen termékével sem, mivel nem is mondta, hogy mit és mikor jelent be, kezd el forgalmazni.
És a legviccesebb, hogy itt pörög rajta mindenki -
Bling95
őstag
mondjuk én kötve hiszem hogy a kijelző nagyobb lesz, meg amugyis minek foglalkozunk ezzel .. holvan még a június
debrejo: csak hát hogyha emiatt esetleg az apple mástól rendeli majd ezentúl a dolgokat akkor az a samsungnak óriási kiesés
-
Gabi 8906
senior tag
-
debrejo
senior tag
No igen. Ha én lennék a Samsung (igen, maga A) mint Apple alkatrész beszállító tuti variálnék úgy az ellátással hogy a saját termékem hamarabb piacra kerüljön, ezzel is potenciális vevőket nyerve. De nem én vagyok a Samsung, ergó csak elmélkedek
-
skajwa
senior tag
Nem tudom mi a cikibb: ha időben kiadják szűkös készlettel, vagy ha 2 hónappal később, de mindenkinek jut. Az első esetben a kevésbé szerencséseknek mindenképpen várniuk kell....Ha az utobbi következik be, lesz idő kifutatni a 3gs-t és az i4-et egy kis jóárasítással, ami újabb vevőket hozhat....
-
Lirion
addikt
Bakker, évente egyetlen telefont csinálnak, izé, csináltatnak, és azt sem képesek időre, megfelelő mennyiségben.
Gratulálok munka pistának...
-
Gabi 8906
senior tag
Majd akkor lessz Iphone5 ha a Samsung legyártja, az Apple meg felcímkézi.
Gondolom hatalmas mennyiségben rendelmek alkatrészeket, a beszállítók nem bírják. Van ez így sajnos. -
Magnum_
nagyúr
nem baj, ha az iphone5 késik, eléggé eltalált telefon az iphone4, én még csak elvileg most leszek 3gs tulajdonos
-
AkosL
aktív tag
volt már olyan, hogy egy ilyen elemzőnek bejött a jóslata?...
-
BÁ Nutrition
addikt
lol
-
idkfaiddqd
tag
valószínűleg ezis csak reklám az egész felhajtásnak,hogy mégis összeraktuk határidőre és mekkora istenkirálycsászárok vagyunk.
-
Zirowe
nagyúr
Ez vajon a fehér iphone 5öt is érinti, vagy csak a feketét?
-
n3x
csendes tag
Behalok 10/10 apple fikázás
Anti apple fan club
-
<NewL>
addikt
tudom, hogy ezek olyan hírek ...
de akkor is, néha úgy felbasszak az agyam. az Apple, egy ekkora vállalat, egy fonnyadt telefont nem tud elkészíteni 1 év alatt. egy telefont, egy színben -
b4zsi-
őstag
Lehet az Apple-nek is úgy kellett volna kiadni a telefonokat, mint anno a Star Wars részeket.... 4,5,6 és utána az 1,2,3 . Akkor még okkal mondhatták volna mért ilyen drága a készülék és most ők uralnák a piacot.
-
Ricardo
titán
A szállítási nehézségeket megértem. nincs elég cucc a gyártáshoz, de a burkolat gyártása és az összeszerelési gondokat nem. Első körben az i4 fehérre festése okoz problémát, most meg az összeszerelés.
Majd most megkapom, hogy földhöz ragadt vagyok, mert valami új technológiáról van szó amit az Apple forradalmasít (mint ahogy a forradalmian új fehér festék kikeverésénél is történt),és ezért nem tudják összerakni.
-
2202. Csődbe megy az Apple, az iPhone 69 csúnya bukása után. Ebben az évben a Facebook 17 mrd felhasználójának mindössze 20%-a emberi lény.
Bár ahogy látom, előbb meglesz az.
Jövőre szifon 6, de minek? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
idkfaiddqd #2 üzenetére
Azért ennyire nem kell őket félteni. Mára egy jól bejáratott brand, saját bárány csordával.
-
idkfaiddqd
tag
valszeg a történelem ismétli magát,mint annak idején a 90-es évek közepén nem tudott elég hardvert legyártani az apple,és ezért lehúzhatta magát.
-
VD
őstag
Ahány hír, annyi verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest