Új hozzászólás Aktív témák
-
halkow
őstag
melyik volt előbb a miui vagy a emotion ui?
Alcatel onetouch idol2s the king
-
fornettisuti
veterán
Ocsondák ezek a "matrica" ikonok.
Aki igazán infantilis ronda felületet akar látni, az a Huawei-féle kamu WP csempéit nézze meg.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
batai15
félisten
Hogy pontosak legyünk, az emotion ui lényegébe a miui ihlette amit viszont ios ihletett.
-
Csapoati
nagyúr
Mi van itt ma, Samsung helyett Huawei-hate(fő)? Nyugalom, spóroljatok az energiával, lesznek még hírek ma.
Zárójelben kérdezném, hogy valakinek tényleg ez okoz örömet, hogy napi 4-5 hírnél fikkanthat valamit?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Engem nem nyert meg.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
dsr
senior tag
Ez maga a Miui, kicsit átszabott témával
-
tDr1v3r
veterán
Vicces... a dialer flat de a launcher meg gradientes, az ikonok meg felemásak. /facepalm
Nem értem hogy miért erőltetik a saját launchert... eddig oké hogy kellett mert a vanilla droid felület tényleg nem volt jó, de az L-el baromijó lesz, a kisebb gyártóknak tök felesleges másikat írniuk.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ucli
senior tag
Hányingerem van a Huaweitől már...mindent lemásol, aztán ez
-
Schmidi
tag
Nem mondom, hogy csúnya, de azt sem, hogy szép. Olyan semmilyen. Szerintem a legszebb saját felület a Sonyé. Y300-on használtam egy darabig az Emotion UI- t, de nem a kinézetével volt bajom, hanem azzal, hogy nincs menü. Azt nem tudtam megszokni.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
Nem tudom az emberek hány %-nak fog ez tetszeni, szerintem egyáltalán nem néz ki jól.
-
Flyme
senior tag
Gusztustalan, amit a hüvely csinál..Táblagépe kinézetét a HTC-től lopja, a p7 egy Apple-Sony kombó, és már az UI is lopott... Egyébként egyáltalán nem iOS-es, inkább MIUI-s.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Ebben mi a fene az iOS csak azt tudnám... Legalább a hülyeséget nem kéne átvenni a GSMArenától.
-
duvi
nagyúr
Hááát a régi jobban tetszik . Kérdés, hogy ebben lehet-e már sötét menühátteres témákat beállítani/gyártani? Nem mellesleg, jó lenne ha nem csak a külsővel foglalkoznának, hanem a frissítéseik stabilitásával is (lásd KK) Esetleg egy új kernelt is "keríthetnének" az ezeréves agyonfoltozott 3.0.8-as helyett...
-
törölt tag
válasz dreamdancer #13 üzenetére
Támogatja a témákat az EMUI, így ez csak egy kinézet a több lehetséges közül.
Mondjuk nekem is jobban bejön az alap droid kinézet.
-
Fritz Teufel
addikt
Most mondhatnám azt, hogy egy nem szép vagy, hogy bazári, de nem volna igazam. A ronda sokkalta inkább idevág. Az is igaz, hogy ez annyira egyszerű rajzolatú, hogy a hardvert biztosan nem fogja megakasztani.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
dreamdancer
őstag
Bocs, de én ezt nem értem. Az a baj, hogy háttér, meg gyerekes, meg így-úgy néz ki? Nem az a lényeg, hogy témázható meg minden átvariálható?
(Komolyan kérdem, nem vagyok expert Android-júzer.)
Nem a lényeg a fontos.
-
Oppenheimer
nagyúr
meglehetősen ronda.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
eventus
veterán
Android+iOS.. Egyik sem szép magában MIUI viszont tényleg jó lenne, anno sokat használtam.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Szatyor95
senior tag
Nem is tudtam, hogy MIUI fog futni a Huawei telefonokon. Szép meg minden, de ez iszonyatosan másolt. Akkor már lenne kompletten MIUI.
Nyugodj békében Integra!
-
Csapoati
nagyúr
A régi iOS-ra hasonlít, úgyhogy nekem tetszik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
roli543
őstag
Per szagot érzek
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
hemaka
nagyúr
Nekem nagyon gyerekesnek es komolytalannak hatott mar a p6-on ez a fajta felulet. Nekem a htc-s tetszik a legjobban, de 1-2 dolgot ott is megvaltoztatnek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tothmaxy182
őstag
Androidon csak az alap androidos UI jöhet szóba nálam.
Minden szavam magánvélemény!
-
tag
Az előző is egy hulladék volt, ez se lesz más....
(P6 tulajdonos )http://vanenet.hu/
-
atike
nagyúr
Inspirálódhattak volna valami normálisabb felületről....
-
TechData
tag
Nagyon cégér ez a felület...nekem nem tetszik. Össze lopdosnak mindent minden honnan ezek a kinaiak
LG G Flex 2 (Titan Silver)
-
Graphics
Jómunkásember
Az a tárcsázó... egy az egyben MIUI....
Véleményem szerint a Emotion UI egyetlen hátráltatója ez a túlzott világosság... Az értesítési panel is, a menük is...
Több telefonnál tapasztaltam, nem Huawei szinten. Fogyasztásban nem tudom mennyit tesz hozzá... De legalább lenne egy night/inverz kapcsoló / mint pl a Miui böngészőben
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest