Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Tonyius777 #20 üzenetére
Na, azt már végképp nem szeretném!!
-
Sza_Sa
senior tag
Ez még elmaradt, de az idősebb korosztály azaz mi, nem annyira lelkesedik az érintőpanelért. De sajnos előbb vagy utóbb nekünk is be kell állni a sorba mert nem lesz más. Sokszor megyek el iskolák előtt és ott látom hogy a mai kölyköknek csak érintős telóik vannak, náluk már nem divat a hagyományos telefon. Most már kezdem érteni, mit érezhettek a szüleink, nagyszüleink mikor elrohant mellettük a technológiai fejlődés.
-
Sza_Sa
senior tag
Teljesen egyet kell értsek veled. Az utolsó (de nem a legutolsó) érintős telómat pont azért adtam el mert majdnem -cirka 10cm választott el- belecsattantam az előttem közlekedőbe miközben egy névjegyzéket próbáltam kikeresni. Az igaz hogy én voltam a hülye, vezetés közben nem illik ilyet csinálni, de hagyományos bill.-el sokkal könnyebb rázkódós úton pontosan annyit nyomni amennyit kell
van nyomáspont. pedig lett volna időm megszokni, mivel annak idején asus p525-el kezdtem az érintős telefonálást. Ahhoz képest a mai hardver és szoftver maga az álom, sarokban eltalálni a 2mm*2mm-es piros ixet
-
Sza_Sa
senior tag
Ahogy a telefonokat is "megfertőzte" az érintés érzékeny kijelző, úgy a dslr-ekben is általánossá fog válni. Szerintem még max két generáció (az kb. 3~4 év) és a felső kategóriás vázaknál is várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged