- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Én továbbra is látatlanban az általam kinézett ASUS Prime B350 PLUS-ra voksolok, szoval nem egyszeru téma, nincs személyes tapasztalatom ugye...
-
wwenigma
Jómunkásember
MSI-vel nincs tapasztalatom de sok másikkal igen, ASRock/Asus/Gigabyte partner volt bármilyen problémám megoldásában...email/support fórum. Csak azért írtam mert topikot nem láttam hogy írtad volna.
-
wwenigma
Jómunkásember
Gyári supporttal felvetted a kapcsolatot? Magatol nem javul meg. Alaplap ajánló topikban meg nem hiszem hogy valódi user ajánlotta volna, egyébként nem az első topik lenne ahol pár megmondoember felrevezeti a betevedot...
Csereld le.
MK VII: ha szenved vele ahelyett hogy megoldást keresne vagy használná ami van (béta BIOS!) , akkor igen, ebben is felelős.
-
wwenigma
Jómunkásember
A topikot követem mert én valóban akarok majd Ryzent venni, nem értem hogy valaki miért kockáztat ha vannak működő, normális lapok amire lehet építeni. A többi meg majd kiforrja magát, intelnel is van olyan alaplap amire 15+ BIOS jött ki...
Ergo kockáztatott és ezért levette torokra amíg nem jön arra normális BIOS... mindebből pedig a ryzen nevű forumtagok véres lepedőt krealva fogják lobogtatni.
Elvárható lenne viszont ha valaki letér egy kitaposott útról, ne csodálkozzon amikor kattan a taposoakna. Viszont el is adhatja ha nem kívánja kivárni az alaplapgyártó általi javítást.
-
wwenigma
Jómunkásember
Vettel egy otvar lapot mert van belőle nagyobb ami jó és szarazájemdé. Haggyadmár...
-Solt-: majd kiszürkül ebben a topikban is a neve de amúgy okosan csinálja mert előbb utóbb rakezd hogy amúgy ő is ezt fog venni még másban milyen jó az AMD mint az Intel.... aztán meg a mai napig várom a logoutos írását az amd konfigjárol amit beígért régebben egy ilyen menekulesnel...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
flatline#2 #65 üzenetére
Még ha fizetett lenne. De esetünkben a hülyeség szorgalommal párosul...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #38 üzenetére
Hány PCIe line is van benne? Nem, nem a 10magosban az elszállt árért hanem barmelyikben alatta amit esetleg még meg lehet fizetni....?
Hagyjuk mar... szépíteni...almaidban max, épp Intel próbálja a nagy pánikban ezt megtenni, sikertelenül...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #27 üzenetére
Szakadj már le az AMD topikokról az Intel flame-eddel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest