- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esküszöm, nem érted a lényeget. A hiba Benned van, mert másnak lejött a lényeg. Fussunk neki még egyszer.
Már miért kellene nekem csilli-villi, rommá ledezett B350/X370 lapot vennem egy processzor ALAP, tuningtól mentes használatához? Az XMP profilt mondhatod, hogy tuning, de az is határeset (hiszen a gyártó hirdeti a meglétét, alapesetben működött is, csak a többi paraméter finomhangolása után vált használhatatlanná) és igazából ez volt a legkevésbé kellemetlen az elmúlt hetek szopórollerezései közül.
Ráadásul, az alaplap ajánló topikban a PC MATE többször is előkerült a választásom idején (és néha még most is), mint ajánlott alternatíva, nagyjából én voltam az első, aki leírta, hogy mi a valóság, és nem csak kussolt a négy fal között, hogy ezzel is védje a saját (rossz) választását. Van egy másik felhasználó, aki béta BIOS-szal használja, erre én nem vagyok hajlandó, mert akkor ha megfőzi a processzort, a gyártó majd szétteszi a kezét, és hárít, hogy én raktam fel bétát, ez van. Persze, ez az egész inkább az MSI hibája, nem az AMD-é, de könyörgöm, gyaníthatóan nem fusiban gyártják ezeket a deszkákat, az AMD is ráadja az áldását - ha mással nem, a hallgatásával - erre az állapotra, ami elfogadhatatlan.
+1: nem azért írom le a véleményem, hogy "sírjak". Hanem azért, ha valaki betéved ide, tudja, hogy ezt a lapot semmiképpen se vegye! Mi a sz@rt nem lehet ezen felfogni?
-
MK VII
veterán
-
MK VII
veterán
Megint a rossz értelmezésben olvastad a hozzászólásom. Teljesen átfordítottad az értelmét a soraimnak.
Természetesen nem azzal adod alájuk a lovat... És nem is konkrétan Te, de írtam is...
Hanem, azzal, hogy az emberek elfogadják, hogy, ha olcsó akkor szar... Nem kéne így lennie.. Az olcsónak is ugyan úgy kéne működnie mint a drágának csak olcsóbb árszinten...
De jelenleg a Te világodban, mindenki vegye a drágát, mert csak az a jó és ez így természetes...Szerk.
Persze attól még, hogy itt "sír" nem fog megváltozni a dolog... De attól még, hogy neked nem tettszik attól még leírhatja a véleményét nem? -
MK VII
veterán
"nem értem hogy valaki miért kockáztat ha vannak működő, normális lapok amire lehet építeni."
Hogy, hogy vannak normális lapok amire lehet építeni? Könyörgöm... Ezek szerint ipari hulladékot is nyugodtan árulhatnak a gyártók?
Pont ezzel a felfogással adod alájuk a lovat... Természetesen nem Te, hanem úgy általában véve az emberiség.. Mert elfogadják, hogy van szar lap meg kurva drágán jó lap amire már lehet építkezni?
Legyen az olcsó lap is használható, hisz nem véletlen gyárották le.. Azért, hogy kiszolgálja a bele való processzort.. Ha erre nem képes akkor az hulladék és nem szabadna árulni...
Ne legyen már választás, hogy vagy drága lapot veszek vagy szopom a brét...
Az legyen a választás, hogy el tudjam dönteni mire van szükségem.. Olcsó takarékos rendszerre vagy drága mindent tudó rendszerre.. Ne legyen egyenlőségjel az olcsó és a szar közt, mert ez nem járja, és legfőképp ne fogadjuk el, hogy pedig ez így működik.Az a legfőbb gond ma a hardvergyártókkal és a szoftvergyártókkal, hogy azok az emberek a kísérleti nyulaik akik a pénzt kifizetik a szarjaikra, és ezt tök természetesnek veszik... És sokan még asszisztálnak is hozzá.
-
MK VII
veterán
"Vettel egy otvar lapot mert van belőle nagyobb ami jó és szarazájemdé. "
Szerintem Te nem értetted meg vagy nem akarod megérteni amit ő ki akart fejezni.Nem arról van szó, hogy szar lapot vesz.. Hanem, hogy vesz egy lapot ami szar. Érzed a különbséget?
Tehát ő jóhiszeműen vett egy árkategóriában neki illő lapot amiről azt hitte, hogy működőképes.. Nem lett az.. Azt hiszem ez nem az ő hibája akármennyire is arra akarod vetíteni a problémáját..
Teljesen mindegy milyen árkategóriában veszel lapot, attól elvárható lenne, hogy egy bele való processzorral, ha csak tuningmentesen is, de az úgy működjön ahogy kell...
Vagy szerinted nem kéne elvárni egy terméktől, hogy arra használhassa az ember amire legyártották?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest