- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én ezt megfordítanám:
Nem minden HDR TV-ből jön ki a nagyobb kontraszt és 800cd/m2.
Ill. ha mondjuk a fényerőt oda is teszik, akkor sem fog menni akármilyen local dimmingel se, hogy az egyik részen 5-800cd/m2, mellette meg ott a fekete képrészlet teljes részletességgel.
Szerintem.Ettől függetlenül kétségtelen, hogy jobbak lehetnek mint a pár évvel ezelőtti modellek HDR nélkül: 10 bites panel, nagyobb színtér, nagyobb fényerő és kontraszt... még ha a nyers számok nem is jönnek ki amik a papíron szerepelnek.
@t72killer:
A 2éves őskövület Broadwell üzleti laposommal meg aztán végképp kussoljak+csendben dögöljek meg a sarokban...Legjobb lenne ha szaladnál szemlesütve Z370-ért a boltba még ma.
-
SunMount3r
nagyúr
Én is ezzel akartam kezdeni, tehát megint lőttek a jó árasított HDR-es HTPC-knek Intel alapokon, még egy jó ideig (kitudja meddig, ha ehhez kötik majd az ebet). Egy olyan szegmenst lőttek ki ezzel, ami pedig sokak pénztárcájának és igényeinek is jól feküdt volna. Nem egy túl szimpatikus húzás.
(Bocs, de nehogy már egy friss i3-as keljen szimpla hétköznapi felhasználásra + HTPC funkciókra beszerezni. Főleg, hogy aki meg gémelni akar, annak az i3 meg már épp kevés lesz.)
A másik aggályom pedig ez: A kimenetek tekintetében érdemes törekedni a DisplayPort interfész használatára, de a HDMI 2.0a aljzat is megfelel, csak ez ritkábban lelhető fel a tényleges termékeken.-> Technikailag nem tudom mi fog változni, de ugye többen írtátok ezt, hogy sok lapon nincs natív HDMI 2.0 port csak DP-ből "konvertált", ami eddig is okozott kompatibilitási gondokat. Pláne, hogy csak (gondolom DP-os) monitorokon tesztelték, ami megint nem túl jó előjel, ha valaki HDR-es TV-re is akarja kötni. Sok kérdést vet ez még fel, elég ködös ez az egész egyelőre (nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest