- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Én is ezzel akartam kezdeni, tehát megint lőttek a jó árasított HDR-es HTPC-knek Intel alapokon, még egy jó ideig (kitudja meddig, ha ehhez kötik majd az ebet). Egy olyan szegmenst lőttek ki ezzel, ami pedig sokak pénztárcájának és igényeinek is jól feküdt volna. Nem egy túl szimpatikus húzás.
(Bocs, de nehogy már egy friss i3-as keljen szimpla hétköznapi felhasználásra + HTPC funkciókra beszerezni. Főleg, hogy aki meg gémelni akar, annak az i3 meg már épp kevés lesz.)
A másik aggályom pedig ez: A kimenetek tekintetében érdemes törekedni a DisplayPort interfész használatára, de a HDMI 2.0a aljzat is megfelel, csak ez ritkábban lelhető fel a tényleges termékeken.-> Technikailag nem tudom mi fog változni, de ugye többen írtátok ezt, hogy sok lapon nincs natív HDMI 2.0 port csak DP-ből "konvertált", ami eddig is okozott kompatibilitási gondokat. Pláne, hogy csak (gondolom DP-os) monitorokon tesztelték, ami megint nem túl jó előjel, ha valaki HDR-es TV-re is akarja kötni. Sok kérdést vet ez még fel, elég ködös ez az egész egyelőre (nekem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest