Hirdetés
- Yettel topik
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
Essentials #33 üzenetére
" Emberrel kifizettetnek 100-200 ezret ": érdekes, velem senki nem "fizettette ki" akaratom ellenére. Én magam döntöttem úgy, hogy kifizetem. Amúgy 50 volt csak.
Nem tudom, mi múlik rajtad, vagy mi nem, és mért kevered ide a hardveres fejlesztést, és Samsungra való nyomásgyakorlást, amikor egyrészt nem erről beszéltünk, másrészt össze sem lehet hasonlítani a Samsung multi cég magyar felhasználói bázisát, (akinek nyomást kellene gyakorolnia) a magyar OTP magyar felhasználói bázisával. Valóban nem lenne értelme a Samsungnak írogatni. Ezért HA meg akarod oldani a helyzetet az OTP-t kéne zaklatni. De mondom, nekem mindegy. Nekem működik. Csak értsd meg, hogy ez OTP probléma, nem Samsung.
A HMS-összehasonlítás azért sántít, mert a HMS felhasználók csak egy kicsi (mazochista
) réteg, az ő lobbierejük nem lenne fogható ahhoz, ha a regular wannabe GPay felhasználók lobbiznának az OTP-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series 10 46MM 2027.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest