- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondvok
tag
I3-3220, 8gb ram es gtx 960-al tokeletesen megy. Amugy tetszett, reg nem jatszottam ut-val. Es figyelem, hogy alakul
-
Rimuru
veterán
Megnéztem (most is), szépen fejlődik és jól fut Linux alatt is. Múltkor nem sokat lehetett volna vele kezdeni már akár játszani is lehetne a haverokkal.
-
Asycid
tag
Csak nekem írja regisztrációnál bármilyen e-mail címre, hogy blacklisted?
-
lofagi
addikt
Nagyon jól néz ki az én véleményem szerint is. A texturák néhol már-már olyan, mintha meg lehetne érinteni. Viszont a fegyverektől nem voltam elájulva, illetve azoknak az animációjától. Minden esetre nagy piros pont. El tudnék képzelni egy WWII-t most már ezekkel az új grafikákkal. Szerintem hiánypótló lenne megint.
-
ripla
addikt
semmi extra. csillog-villog, ennyi. manapság ez a minimum egy fps-nél.
-
Xaels
félisten
Ez brutál szép és klasszikus UT játékmenet. Kár, hogy a kis lapos nem fogja bírni, mert ha igazi klasszikus competitive játék is marad akkor ez nagyon kelleni fog az esport világban amibe ezzel szívesen vissza is csöppennék kicsit.
-
zulu_mester
tag
A gépigény engem is érdekel, mert szívesen kipróbálnám a játékot
-
-
sirdenis
tag
Gépigényről mi volt a tapasztalatod?
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
Bizony nagyon jól haladnak. Tegnap kipróbáltam, az állam leesett. Hihetetlen szép! Én tojok a grafikára az esetek 90%-ban, de mint ha valami kellemes dolog simogatná az ember szemgolyóját olyan jó látvány.
Ennek ellenére ez egy UT, ami nekem nem jön be. Játszani nem fogok vele. De le a kalappal, ez a grafikus enginek jelenlegi császára. Remélem észbe kap ezután majd az id, és a Quake5 fejlesztésekor hasonló szintet érnek majd el a látvány terén. (Feltéve ha lesz valaha is Q5)
A másik dolog pedig, hogy aki komolyabban, akár competitive szinten játszik az úgy is '90-es évek szintjére butítja a grafikát. -
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nagyon jól néz ki, a legendás első résszel néha még ma is játszunk az öreg cimborákkal egy-egy partit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged