- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
válasz
Brown ügynök #33 üzenetére
de lehet valami nálam proci limites, másnál meg vga limites. Ez erősen beállitás függő.
-
egoistus
tag
Igen van aki vesz egy 2-300 lovas bmw-t vagy mercit, van aki meg vesz egy ezeröcsit és azt piszkálja fel, arra hogy eljuss a----b-re tökéletes mind a kettő, de a dolgok soha sem feketék vagy fehérek. Ha valaki teheti és vagy ki akar adni több pénzt számára akár csak megnyugtatóbb/jobb/szimpatikusabb procira azt nem kell ám bántani. Nekem volt régebben amd-m de valahogy instabilnak találtam az egész gépemet, ebben közrejátszott az is hogy akkoriban volt az xp sp1 időszaka és emiatt maradt meg negatívként, de intelhez pártoltam kijött az sp2 és minden heppy lett. Azóta nem vettem amd-t bár ismerősök sokan használják és meg vannak vele elégedve. Én inkább most is egy i5 sandy-re fizetek majd be ha vissza viszem az üres üvegeket
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest