- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
3.Aragorn #39 üzenetére
http://portableapps.com/, feltelepíted egy mappába, onnantól kezdve oda tárol minden vackot, oda frissül. A kisebb appokat így használom évek óta, teljesítménycsökkenés szinte semmi. SSD-nél meg észre sem veszed.
(#40) pszichiáter: sejtettem, hogy ezzel jössz, csak egy példa volt
Azért írtam a végét is, hogy többi böngészőben egy másik oldal megnyitása is megakasztja az 1080p-t. Nekem alapból úgy töltődnek be, ha valami zajforrás kell háttérbe akkor is úgy megy. Ergo megnyitok egy vid-et, meg megnyitok két oldalt böngészni és akad? Ne vicceljünk már 2014-ben. (IE meg igen... én se használom, szenvedés lenne, csak teszteltem mindet)
Portable ugyanúgy elér mindent, telepítetteknél is ugyanez a helyzet. Végignéztem az összes böngészőt. Szinkronban meg nem bízok, szeretem, ha fixen megvan mindenem. Mobilra nekem ne szinkronizáljon több száz/ezer könyvjelzőt és egyebeket állandóan.
Na de ez tényleg user kérdés, pedig nagyon kivan gyomlálva minden és én így is többet várnék manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest