- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tdd587
őstag
Mondjuk továbbra sem értem, hogy miért nem az a legbiztonságosabb, ha teljesen offline a polcra helyezed a backup winyót és kész? Főleg nyáron, amikor jönnek-mennek a zivatarok, vidéken meg az áram és a túláram*. Nem kell UPS, nem kell hardveres RAID meg semmi. Kell egy 5e forintos SATA dokkoló és időnként szinkronizálod/felmásolod kézzel a fontos adatokat. Nekem évek óta így van és adtam el úgy 500-as winyót, hogy életében nem ment csak 40 napot összesen.
Egyik kollégám engem is fárasztott már ilyen hardveres hálózati meghajtókkal, kemény 90e maniért, hogy milyen tök jó. De minek? Otthonra? Abból sok terabyte winyót veszek, nem egy csicsa HDD házat egy 600forintos nyákkal. 90e HUF pffffff...
*: tessék elolvasni, hogy mekkora túláramra tervezik és felírni egy papírra és kirakni a villámhárítóra. Hátha elolvassa a villám, mielőtt a szabvány többszörösét küldi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest