- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Dr. 444Hertz #213 üzenetére
Ez a Note 7 bemutatón hangzott el. Megjegyezték, hogy "egyébként tudják mivel érkezik a Note 7? Jack dugóval. Csak mondom..."
aztán jött a balhé meg a csere. utána volt az iphone bemutató és arról ment a találgatás, hogy elsütik-e, hogy "tudják hogy érkezik a note 7? sehogy. csak mondom..."
de nem sütötték el.
a google a pixel mobiloknál a színekkel kapcsolatban szólt be.
-
joey04
titán
válasz
Dr. 444Hertz #210 üzenetére
mi volt a google?
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #195 üzenetére
Mi köze ennek az esetnek a cserélhető akksihoz?
-
joey04
titán
na pont ma mondta kollégám hogy vett új telefont. elsőre a samu a5-öt nézte ki, de mivel idézem: "ennyi baj van az akksikkal" ezért egy huawei lett helyette...
-
joey04
titán
csak elnyomja a gondokat az akksis balhé. én alapvetően a szoftveres dolgok miatt aggódtam az elején és sajnos így a balhé miatt lehet a samu nem is tudott még elég időt fordítani erre. nem tudom az akksis frissítésen kívül (zöld ikon) még milyen update jött és mit tartalmaztak azok. ha voltak. Az egyik tesztoldalnál is tégla lett, az egyik itteni fórumozónál is ([link]), valamint egyéb ilyen gondokat is lehetett olvasni, de kiállított darabok is összekakilták magukat: [link]
Szóval ezek a mai napig jobban zavarnak
-
joey04
titán
Hát ha ebből is balhé lesz, akkor most a következő 1-2 negyedévben szopóágon lesz a samu. De így megint egy lépéssel közelebb vagyok az olcsóbb Note 7-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged