- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Én egyelőre szkeptikus vagyok. Egy akkumulátort, ha valaki nagyon akar, meg tud nyújtani, nem zárom ki a szándékosságot némi profit reményében. Főleg úgy, hogy látva a főcímeket, amik egyből második visszahívást emlegetnek, az emberekben akkor is ez fog megmaradni, ha kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy direkt a Samsung lejáratása céljából gyújtottak meg egy új Note7-et, szóval a Samsungnak ez mindenképp árt és komoly profitkiesést fog jelenteni.
Ha valóban gyári hibás volt, akkor az pech, semmi más, ha viszont szériahiba ez is, akkor ott már nem csak visszahívás kell, hanem a széria megszüntetése, csere helyett meg pénzvisszafizetés. De én a szándékosságban látom a legtöbb esélyt, főleg a körülményeket tekintve, na meg mivel "kikapcsolta" a tulaj a telefont. Persze, mert repülőn kikapcsoljuk a telefonokat, igen, persze, tudom én, hát hogyne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest