Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kempinglámpa helyett kürt
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
Hello!
Ilyen szinten én nem szoktam mérni.Az én valós Hz méréseim egy HDMI jel generátor alapján írtam ki.Ha te ezt mérted,tanulmányoztam és valósnak tartom.Mint ahogy megjegyeztem én gyári műszerekkel javítok és ezzel mértem.Tehát az én jelgenerátorom amit kiír az is valós és amit te otthon mértél az is valós.Ami viszont biztos,hogy a jel kép amit megjelenít az 1080i.A jel generátoraink nem mindig adnak pontos képet sajnos.Ide bent sokszor szívunk velük.A kép Hz-ek viszont biztos adatok,mert azt mindig pontosan szkóp és generátor is kiírja.
Javítások közben nem szoktam ennyire bele merülni,mint itt egy-két tag.Az én szemléletem mindig más,mint a felhasználóé.Ezért van az,hogy felhasználói kérdésekben nem szoktam részt venni,mert idebent felboncolva a tv-t másként látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest