- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Sajnos nem tudom hova feltenni ezt a kérdést mivel amihez tartozna nem frissült x év óta. szóval mitől van az,hogy Számítógépen (monitoron nézve) a film normális színű! Míg Hdmi-n összekötve a :Led tv-vel már nem adja ki azt a színt. Médialejátszóval pompásak a színek..
-
JoeYi
őstag
válasz
attamero81 #3 üzenetére
köszi a véleményezést
Nekem már csak ez a hsz-ed okoz kavarodást. Szerintem félreértettük egymást, én azt kérdeztem, hogy maga a kijelző ugyanaz-e az es6100-ban és az es6800-ban, te pedig szerintem arra adtál választ, hogy a vezérlő panel különbözik.
(mondjuk a freki táblázatod is zavarba ejtő. Számomra kaotikus a 2D-100Hz, 3D-120Hz számpáros, mivel ezidáig úgy értelmeztem, hogy EU-ban 50-100-200 Hz -en, USA-ban 60-120-240Hz-en mennek a tévék. De ez már olyan dolog amit csak elfogadni tudok, meg nem is tartom fontosnak felhasználói szemszögből)
-
attamero81
senior tag
Hello!
Ilyen szinten én nem szoktam mérni.Az én valós Hz méréseim egy HDMI jel generátor alapján írtam ki.Ha te ezt mérted,tanulmányoztam és valósnak tartom.Mint ahogy megjegyeztem én gyári műszerekkel javítok és ezzel mértem.Tehát az én jelgenerátorom amit kiír az is valós és amit te otthon mértél az is valós.Ami viszont biztos,hogy a jel kép amit megjelenít az 1080i.A jel generátoraink nem mindig adnak pontos képet sajnos.Ide bent sokszor szívunk velük.A kép Hz-ek viszont biztos adatok,mert azt mindig pontosan szkóp és generátor is kiírja.
Javítások közben nem szoktam ennyire bele merülni,mint itt egy-két tag.Az én szemléletem mindig más,mint a felhasználóé.Ezért van az,hogy felhasználói kérdésekben nem szoktam részt venni,mert idebent felboncolva a tv-t másként látom. -
BBéci
legenda
Nem legújabb kavarás, hanem a Samsung gyárban dolgozó szervizes szakember által megadott értékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest