Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
Csak vannak még okosteló tulajok, akik 10 méternél is messzebb mernek menni egy konnektortól (PowerBank nélkül)!
Szerencsésnek vallom magam, hogy reggel el tudom dönteni, hogy aznapra vigyek-e magammal töltőt, vagy maradhat a fiókban, ráadásul e komoly dilemma elé is max. heti 2-3 napon állít az élet!
-
gondoni
csendes tag
Nekem is ilyesmik a tapasztalataim.
Az én okos telefonom (Galaxy J5) nap közben elsősorban csakis telefon (meg néha számológép vagy jegyzettömb), úgyis egy PC mögött görnyedek. Az okos dolgok (mail kliens, böngészés, jutúb, stb.) otthon/este mennek rajta wifin, talán ha fél órákat, így nekem is simán kijön 5-6 nap két töltés között. Mobil adathasználat persze kikapcsolva, a hálózat módot is csak GSM-re állítottam, még a 3G sem játszik, hangminőség ide vagy oda.Aki a "minek neked okostelefon" jellegű ész-osztással jönne: hát estére!
Sőt, a régi ZTE Blade III-as telefonom SIM kártya nélkül, wifi nélkül, repülő üzemmódban 20-22 napot is kibír bekapcsolva, a fiókban pihenve, nem piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Óra topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AliExpress tapasztalatok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest