- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én passzívat vettem, low profileban.
Simán jó, van játék, de nincs zúgás.Nem mintha játszanék, de megtehetem!
-
Shing
őstag
"melyik kártyával mondható el a látható teljesítménynövekedés?"
Nehéz eldönteni, de ez a baj, hogy ennyi idő után is még filózgatni kell hogy mi a megfelelő választás.
Főleg mai játékokban egy RX460 vagy butított RX560 is erős teljesítménynövekedést ad.
Csak 5-7 év után nem olyanra akar az ember frissíteni ami ennyire kevéske. 1GB VRAM-ról 2GB VRAM-ra, na bumm. A legújabb játékokban megint elvan vágva a minőség. Hardveresen sem egy szörnyeteg, GTX1050 erősebb picivel, de az is csak 2GB VRAM-al van.Szóval az igazán nagy ugrás egy GTX1050Ti 4GB. Annak a legolcsóbb változata 48 ezer ft. De még ez is érezhetően egy túlárazott kártya, nem véletlenül van még ott 1060,70,70Ti,80,80Ti. Már most is kevés (maxhoz) bizonyos játékoknál.
Megszoktam persze a régi időket, ahol 3 év után elavult egy kártya. Ennek megvan az előnye is, a legújabb Tomb Raider-t még a HD6870-el kitoltam. Annyira egyébként én sem játszom már, de vannak projektek amihez nekem kell az erős kártya.
-
Mokó
aktív tag
Haggyad amugy mikor párszázan olvasnak egy bejegyzést nem éri meg a "szenvedést".1 giga vram annyira a halála amugy mint a 6950-nek.Elfogy a vram és stutter-fesztivál.Egyedül Skyrimezni szoktam,ott mediumon is elfogy a vram és jön az emlitett lagfest,Ugyhogy felnyomtam high-ra,akkor is ugyanugy akad,ugyanannyit.
-
kikikirly
senior tag
-
joeetm
tag
Szerintem ha a pittyegés okát akarod megtutni az orosz fórumok legmélyebb bugyraiban van rá esély
A CoP motor az én meglátásom szerint akkor boldog ha kap egy magot ami minél nagyobb órajelen jár, és jó a számítási teljsítménye
Shing: Mivel játékok terén én le vagyok maradva, és valószínűleg örökre le is leszek, melyik kártyával mondható el a látható teljesítménynövekedés? (Mikor rákerestem hogy nekem elég lesz e ez, azt láttam hogy már az 1050 is nagy ugrás lenne)
Polllen: Ha 15-ért veszel újonnan boltból akkor szólj nekem is, veszek én is még egyet
-
Köszi, ez érdekes volt! Megnéztem volna több tesztet is!
-
Polllen
nagyúr
"Szerintem nevetségesen olcsón vettem egy nevetségesen kis fogyasztású kártyát"
Szerintem inkább drágán vettél egy kis fogyasztású kártyát.
Amúgy jó kártya, lehet én is veszek majd 15k körül egyszer.
-
Shing
őstag
-
Zicokuka
senior tag
Azért van köztük pár év különbség,szóval annyira nem meglepő hogy hozza.
-
M0ng00se
őstag
CoP benchmark, látom egy ínyenc
Sikerült rájönni valakinek ,hogy a teszt közben mik azok a pittyegések? A másik kedvencem pedig, hogy "maxra" járatja a proci magokat viszont a játék maga meg elvan "másfél" maggal is
Jó a kártya, nekem van otthon 2db döglött hd6850-em. Komoly ,hogy ilyen kis fogyasztás mellett hozza a szintet az 1030
-
joeetm
tag
Dobok majd egy-egy gpu-z képet is be ha odajutok.
Az 1030 az főleg képet ad kategória papíron, de volt előtte egy pár hónappal egy GT740-em, ami szintén az a kategória, csak épp teljesítmenyben ég és föld a különbség. Viszont ugye a 6870 anno a gémer középkategória volt bőven, ezt tartom szórakoztatónak hogy egy anno komolynak számító kártyát, (ami 1GB ram-ig azért nyugodtan elbír újabb játékokkal is) ilyen könnyen behoz egy új kártya. -
Mokó
aktív tag
Üdv,
Szerintem jobb lene ha linkek egy GPU-Z screenre hivatkoznának kártyánként,most nekem is 6870 van,igazából nem is jó semmire (képet ad).A szememben a1030 a nyerő,mert még ha picit gyengébb is lenne a GPU-ja (nem az) akkor is a több vram bőven kompenzálja.
nem akarok beszólogatni de mind2 kártya ilyen "képet ad" kategória.(nem,nem vagyok gamer nekem ennyi is elég) ha meg már mindenki ideirja,milyen karija van meg miket vált akkor elmondom én is;többet nyúzok egy VLB Ciruus Logic VGA-t,mint bármi mást.2.-ik helyen egy Trident TVGA 8900C.Nah szép napot
-
Zicokuka
senior tag
6850-7850-380 és aztán most egy 1060.Mindenhol érzékelhető volt a váltàs.Tudom nem mentem meg a földet de a fogyasztás mindig mellékes szempont.
-
hokuszla
senior tag
270x-et cseréltem 1050ti-re
170W vs 75W
tesztek szerint egyforma erősek
gyakorlat: minden sokkal 'gördülékenyebb' és a FAGYÁSOK MEGSZŰNTEK!
grat az új kártyához -
Grats, jó kis kártya!
HTPC-nek, multimédiára, és casual játékra teljesen megfelel, bár én inkább a passzív változatát választottam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gurulunk, WAZE?!
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest