Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
joeetm
tag
Szerintem ha a pittyegés okát akarod megtutni az orosz fórumok legmélyebb bugyraiban van rá esély
A CoP motor az én meglátásom szerint akkor boldog ha kap egy magot ami minél nagyobb órajelen jár, és jó a számítási teljsítménye
Shing: Mivel játékok terén én le vagyok maradva, és valószínűleg örökre le is leszek, melyik kártyával mondható el a látható teljesítménynövekedés? (Mikor rákerestem hogy nekem elég lesz e ez, azt láttam hogy már az 1050 is nagy ugrás lenne)
Polllen: Ha 15-ért veszel újonnan boltból akkor szólj nekem is, veszek én is még egyet
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő