- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Tok nélkül használják? Mert tokban pont ugyanúgy lehet fogni mint bármelyik másik telefont, a lekerekítés ugyanúgy látszik és az Edge funkciók is ugyanúgy megmaradnak, csak nem kell természetellenesen fogni. Én biztos nem használnék egy elöl hátul üveg telefont tok nélkül, akár edge akár nem.
De hogy ne csak offoljak, örülök a HTC sikereinek, remélem talpon tudnak maradni mert ők a másik olyan telefongyártó a Samsung mellett akiknek kiemelten odafigyelek a termékeire. A 10 is esélyes volt befutónak, mielőtt megvettem a jelenlegi telefonom. A jövőben is szeretnék számolni velük.
-
Juhaszatti
addikt
Én gond nélkül használom az Edge telefonom lassan 1 éve. Na jó, talán az első 2 hétben volt olyan hogy beleértem a kijelzőbe, akkor is kizárólag gépelésnél a billentyűzetbe. Azóta problémamentes. Szóval ezt a használhatatlan jelzőt én finoman szólva is barokkos túlzásnak tartom, kevésbé finoman pedig nettó baromságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest