- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Próbáltam, sőt már a gyerekeimet is elvittem párszor...
a teleportálós téma szerintem gáz, nekem nagyon nem jön be. Autószimulátor +szemüveg kombó jó volt, bár ott meg az ülés is mozgott keretestül, és az még egy régi oculus volt.
Nekem széken ülős, űrhajószimulátorozós szemüveg kellene, hatalmasnagy látótérrel, amit kiegészíthet a szemüvegek default fejforgatásos oldalranézése. -
ddekany
veterán
Elég komoly gameplay korlátozás, hogy nem egészséges "folyamatosan" haladni a világban. Ha még forogni se lenne egészséges... szóval igen, ez alapján állni kell és kell a hely. (Azért ez eléggé megpecsételi ennek az egésznek az széles körben elterjedését. Na de, ezt majd nézzük vissza 15 év múlva.)
Erről eszembe jutott a régi Eye of the Beholder stílusú RPG-k mozgásrendszere... lehet, az is működne.
-
kiskuplung
őstag
"eredetileg szimulatorozni akartam, gyakorlatilag viszont az, hogy az embernek van keze amivel dolgokat tud csinalni nagyon sokat dob"
És hányan vagyunk még így
Ez a látószöges téma, amúgy teljesen irreleváns, ha egyszer felveszi az ember a headsetet, és nem kényszeríti direkt magát, hogy arra koncentráljon.
A kábelezés és beleizzadás (miközben az ember szó szerint az életéért küzd egy játékban) sokkal nagyobb probléma -
ddekany
veterán
Az alap ok világos, de ha FPS-t játszok, akkor az indulás és megállás is hasonlóan problémás, mert akkora hely nincs, hogy a futkosást is a valóságban csináljuk. Autó szimulátornál is azért gyorsulunk, lassulunk, kanyarodunk, nem is kicsit, szóval megint nem stimmel a gyorsulás hiánya az agynak. Nem tudom, aki rendszeresen használ ilyet huzamosabb ideig, mennyire tud immúnissá válni. Én a mai napig rosszul tudok pl. lenni autóban, ami arra utal, hogy korlátosan lehet ezeket megszokni. Amíg nem találnak ki valamit a hányinger reflex kiküszöbölésére (a nagyon jövőben... lehet valahogy blokkolható), ez eléggé korlátozónak tűnik akkor is, ha ugrálhatok egy 3x3-es helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest