- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnol
csendes tag
Attól félek, hogy ahogy telik múlik az idő, ez lesz a megszokott, és akkor fogunk meglepődni ha valami zsír új eszközzel az ég egy adta világon semmi baj nem lesz...
Nekem is az a véleményem, hogy lufi az egész, mert ha valaki jobban utánaolvasgat, akkor a többi gyártónál se makulátlan minden, most éppen az EVGA van soron, de legalább segítenek, és azt hiszem ez a mai világban értékelendő. -
Arnol
csendes tag
Mivel nekem is egy EVGA 1070 SC kártyám van, gondoltam leírom a tapasztalataim, nem tudom hogy ez a jelenség ennél a kártyánál is jelen van e(elméletben igen mert ez is ACX 3.0 hűtéssel ketyeg), mert láttam már cikkeket, külföldit és magyart egyaránt, ahol csak a FTW változatokat írták.
Esetemben a kártyának minden része tökéletes!!!
Samsung memória, ami ha Micron lett volna akkor se estem volna kétségbe, ugyanis a bios frissítése nem egy bonyolult művelet, a megfelelő fájl letöltése, és 2 kattintás után automatikusan megcsinál mindent.
Természetesen a melegedést is teszteltem, és 4 óra FurMark (4K,8x AA) után se mértem a kártya egyik pontján se 80 °C melegebbet. Teszteltem játékkal is de közel se terhelte annyira mint a FurMark.
A teszt 22-23 °C -os szobában és egy MasterCase 5 Pro házban történt.Ettől független jogosult vagyok ThermalPad -ot rendelni és meg is rendeltem, ami hozzáteszem 2 db kattintás, és az EVGA -val folytatott beszélgetésem alapján a szerelés is körülbelül 5 percet vesz el az időnkből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest