- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
#65577472 #93 üzenetére
Nem tudom hogy csinálták de tényleg nagyon jó lett az aku idő s7nél is nekem a sima van de iszonyat jó, most suli mellett múzeumban teremőrködök és lightos napon egész nap nyomkodom a telómat és bírja a 8 órás munkaidőt olyan 6-7 óra kijelző idővel. Nagyon korrekt és csak 3000res az aku, nem tudom hogy az exynos miatt van e vagy a jól megírt szoftver miatt de most ebben tényleg erősek a galaxyk.
Egyébként én személy szerint szorítok a sonynak, sose jó ha eltűnik egy konkurens cég a piacról és sajnos ők ebbe az irányba tartanak saját elmondásuk szerint is. Ideje lenne hallgatni a felhasználók visszajelzésére és akkor lehetne itt még jó telefont kiadni, mert képesek rá. Szoftveresen szerintem teljesen oké amit csinálnak, hardver is jó csak mindig van 1-2 dolog amiben nagyon elvérzik (ár,kamera).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest