- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth-headsetekről általában
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
Ha a Sonykon is kikapcsolsz mindent, tovabb tart az akksi nem gondoljatok?
Mindegy, mar megint trolltalalkozo lett a Sony topikban.Xperia XZ3
-
GeryFlash
veterán
válasz #65577472 #51 üzenetére
Mrlujoak sajna már kipusztult, ő volt még egy nagy kedvencem régen, pedig akkor még erősen Sony szerető voltam
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
deja vu
addikt
válasz GeryFlash #56 üzenetére
Ti üldöztétek el , annyira besértődött, hogy soha többet nem írt azóta a PH-ra.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
laci_csk
senior tag
Ez az elso amoledes telom, nem is Sony, 3000 mah az akksi, az este toltottem es most 32%-nal tartok, na hagyjuk mar a sok mellebeszelest.
A trollnak a dolga hogy trollkodjon ezt is meg tudom erteni.
Ja, az a cel hogy minden Sony-st elzavarni a Sony topikokbol, es a MA-rol? Ertem.
Sajnos, a Sony-sok az ertelmesebb forumozok, kar lenne eluldozni oket.[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
blagolf
senior tag
válasz #65577472 #48 üzenetére
Nekem nincsenek meg mindig a legújabb csúcstelefonok, csak arra tudok hivatkozni amit én tapasztaltam. Egy kategória volt anno. Samsung Galaxy Alpha vs. Sony Xperia Z3 Compact. Mind a 2-t ugyan úgy használtam. A Sony 2 napig bírta, a Samsung nem bírta a nap végéig. Mindkettő új telefon volt. Szóval szerintem még ekkora aksival sem fogja rosszabbul bírni mint egy Samsung. Engem nem érdekelnek a tesztek, csak a tapasztalat. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
laci_csk
senior tag
Te nogyon mellette vagy mindig a dolgoknak, jo lenne kicsit informalnad me'g magadat es ne masnak ajanljad. A kozos bennetek a trollkodas va'gya, es ezert is az a nagy latszolagos osszetartas amit itt produkaltok.
Amugy minden topikban hulyesegeket irsz, de itt a Sony-nal tudod igazabol kitombolni magadat.[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
RaveForce
veterán
Lol... te melyik barlangbol jottel bar latom azota paran mar megcafoltak ezt az igazan szakerto kommented
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Valahogy így képzellek el benneteket
-
törölt tag
Direkt megnéztem én is az előbb, kb 2 napja volt aktív. Csendben azért figyel a háttérből
Szerk: Most is itt van
ANOka Kalózok ők tengerek habjain
[ Szerkesztve ]
-
laci_csk
senior tag
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz. Pofás készülék, bár alul és felül lehetne csökkenteni a keretet. Az akku karcsú, de ha tartják a szokásaikat az ára nem lesz az.
-
LeTulipNoir
csendes tag
Ebben a kekben basz..tt jol nez ki!!!! De az ara v.szinuleg az eget verdesi majd 👀
vodka martini, felrazva, nem keverve
-
törölt tag
Úgy látom végre sikerül eltüntetni a szép nagy kávákat. Ohh, várjunk csak...
-
Fall-N
veterán
Jól nézne ki, de a kávák miatt mégse.
Pedig szükség lenne egy erős Sonyra is a mobilpiacon. Ha az árazáson és a kamerán javítanak még jó lehet.
-
isti215
tag
Kicsit visszamentek a régi ericcsonos formavilágra ami nem feltétlen baj mert akkor jobban is vitték a sony telókat.Az meg örömletes hír hogy mostmár kamera terén is lépnek valamennyit előre.
Viszont egy dolgot nem értek mégpedig ezt a vastag alsó/felső kávát.Miért nem tudják kicsit lecsökkenti?Ui.:Ha viszont minden más jó lesz benne akkor ez legyen a legnagyobb probléma.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
RIC5I
tag
válasz holozis_HUN #1 üzenetére
2700 as aksi ? wtf ? O.o
de a telefon designe gyönyörű mér nem lehet olyat csinálni hogy a többi gyártó csinálja a hardvert és a sony a házat ?
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
Szakiii
addikt
válasz #65577472 #93 üzenetére
Nem tudom hogy csinálták de tényleg nagyon jó lett az aku idő s7nél is nekem a sima van de iszonyat jó, most suli mellett múzeumban teremőrködök és lightos napon egész nap nyomkodom a telómat és bírja a 8 órás munkaidőt olyan 6-7 óra kijelző idővel. Nagyon korrekt és csak 3000res az aku, nem tudom hogy az exynos miatt van e vagy a jól megírt szoftver miatt de most ebben tényleg erősek a galaxyk.
Egyébként én személy szerint szorítok a sonynak, sose jó ha eltűnik egy konkurens cég a piacról és sajnos ők ebbe az irányba tartanak saját elmondásuk szerint is. Ideje lenne hallgatni a felhasználók visszajelzésére és akkor lehetne itt még jó telefont kiadni, mert képesek rá. Szoftveresen szerintem teljesen oké amit csinálnak, hardver is jó csak mindig van 1-2 dolog amiben nagyon elvérzik (ár,kamera).
-
törölt tag
Az Exynos 8890 nagyon jól teljesít és jóval energiatakarékosabb a 7420-nál. Az A57-es magok helyett bevetett saját fejlesztésű Mongoose is bevált.
A Sony dizájn és a TimeScape UI nekem nagyon bejön, de ez ma már kevés ahhoz, hogy egy gyártó a piacon érvényesülni tudjon. A VAIO eladása és a BRAVIA gyártásának kiszervezése után nem hiszem, hogy sokáig megtartják a pénznyelő mobilos üzletágat.
-
soldier2
őstag
Árban nem tudom miért várja mindenki, hogy a Huaweiel versenyezzen. Sokba kerül persze, de a Htc, Samu sem olcsóbb. A kamerán kéne még egy combos üzemidő sem ártana. Nem tudom a nagyobb káva miatt volt-e, de a z1-em annak ellenére bírta három évig, hogy többször leesett (minden sarkán volt esésnyom a végére) de törés nem volt. Ha a káva miatt van, akkor nem bánom, legyen akkora amekkora.
Skyline: vsz igazad van. Pedig mind a Vaiok mind a Braviak piszok jó termékek (voltak), ez ma már sajnos nem elég. Kell valami, amiben veri a konkurenciát, amire fel lehet húzni egy marketing kampányt. Na ez hiányzik a mobilnál, főleg mióta a Samu is vízálló.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
ak76
senior tag
Emlékszem azokra az időkre amikor még vágytam egy Sony készülékre, ez még a hulladék hangminőségű Z1 compact, meg a gagyi, kamerakikapcsolgatós túlmelegedéses korszak előtt volt, amikor még a konkurens gyártók is fél centis kijelző kávákat használtak...
Azóta eltelt pár év, a konkurensek brutál kamerákkal szerelt csúcs vasakat gyártanak,káva nélküli csúcs kijelzőkkel, amikből évről évre több tízmillió darabot adnak el, a Sony meg ott maradt állva a szar kamerájával, meg a vastag kijelző szélekkel, mint valami térdzoknis, dongalábú falu szépe, a miss universe dőntőjén. -
törölt tag
Folyamatosan le vannak maradva a konkurenciától. 2013 nagy szégyenfoltja a TN panel használata és a rossz összeszerelési minőség volt. Normális kamera sw-t képtelenek összehozni, a beázásra nem vállalnak garanciát arra hivatkozva, hogy az IP besorolást laboratóriumi körülmények között kapták meg a modellek, 4K videózásra abszolút alkalmatlanok, a nagy alsó kávára képtelenek kapacitív gombokat rakni, és még sorolhatnám.
-
soldier2
őstag
válasz #65577472 #98 üzenetére
A beázásos szarakodás szintén új dolog. Anno a Z1 topicban volt akinek gariban cserélték. Sokat várok az újtól, de szinte biztosan csalódás lesz. A z1/2 óta nem adtak ki olyan telefont amire elkapott volna a vásárlási láz.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Tomcat
őstag
Szép telefon. Feketében és ezüstben szívesen megnézném.
Tomcat
-
Halkow.
senior tag
Az X és X Performance viszonylag kompakt 5"-os háza a legjobb volt. Erre mit csinálnak az idióta Sony-s japcsik? visszahozzák a csöves Xperia Z5 desingt...(ami állítólag már a technika csúcsán volt és ebből lett a X Performance, most az XR... Szánalmas menjenek csődbe az lesz a legjobb
Nem értem miért nem lehetett a +1GB ramot, és a lézeres AF-t beépíteni az X Performancebe..
-
xxman
senior tag
Engem teljesen levett a lábamról ez a design. Bevallom mindig is nagyon tetszettek a Sony-k, de pár éve már csak ez az egyetlen pozitìvumuk. Sajnos.
I just wanna have some fun.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest