Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
Engem teljesen levett a lábamról ez a design. Bevallom mindig is nagyon tetszettek a Sony-k, de pár éve már csak ez az egyetlen pozitìvumuk. Sajnos.
-
Halkow.
senior tag
Az X és X Performance viszonylag kompakt 5"-os háza a legjobb volt. Erre mit csinálnak az idióta Sony-s japcsik? visszahozzák a csöves Xperia Z5 desingt...(ami állítólag már a technika csúcsán volt és ebből lett a X Performance, most az XR... Szánalmas menjenek csődbe az lesz a legjobb
Nem értem miért nem lehetett a +1GB ramot, és a lézeres AF-t beépíteni az X Performancebe..
-
Tomcat
őstag
Szép telefon. Feketében és ezüstben szívesen megnézném.
-
törölt tag
Folyamatosan le vannak maradva a konkurenciától. 2013 nagy szégyenfoltja a TN panel használata és a rossz összeszerelési minőség volt. Normális kamera sw-t képtelenek összehozni, a beázásra nem vállalnak garanciát arra hivatkozva, hogy az IP besorolást laboratóriumi körülmények között kapták meg a modellek, 4K videózásra abszolút alkalmatlanok, a nagy alsó kávára képtelenek kapacitív gombokat rakni, és még sorolhatnám.
-
ak76
senior tag
Emlékszem azokra az időkre amikor még vágytam egy Sony készülékre, ez még a hulladék hangminőségű Z1 compact, meg a gagyi, kamerakikapcsolgatós túlmelegedéses korszak előtt volt, amikor még a konkurens gyártók is fél centis kijelző kávákat használtak...
Azóta eltelt pár év, a konkurensek brutál kamerákkal szerelt csúcs vasakat gyártanak,káva nélküli csúcs kijelzőkkel, amikből évről évre több tízmillió darabot adnak el, a Sony meg ott maradt állva a szar kamerájával, meg a vastag kijelző szélekkel, mint valami térdzoknis, dongalábú falu szépe, a miss universe dőntőjén. -
soldier2
őstag
Árban nem tudom miért várja mindenki, hogy a Huaweiel versenyezzen. Sokba kerül persze, de a Htc, Samu sem olcsóbb. A kamerán kéne még egy combos üzemidő sem ártana. Nem tudom a nagyobb káva miatt volt-e, de a z1-em annak ellenére bírta három évig, hogy többször leesett (minden sarkán volt esésnyom a végére) de törés nem volt. Ha a káva miatt van, akkor nem bánom, legyen akkora amekkora.
Skyline: vsz igazad van. Pedig mind a Vaiok mind a Braviak piszok jó termékek (voltak), ez ma már sajnos nem elég. Kell valami, amiben veri a konkurenciát, amire fel lehet húzni egy marketing kampányt. Na ez hiányzik a mobilnál, főleg mióta a Samu is vízálló.
-
törölt tag
Az Exynos 8890 nagyon jól teljesít és jóval energiatakarékosabb a 7420-nál. Az A57-es magok helyett bevetett saját fejlesztésű Mongoose is bevált.
A Sony dizájn és a TimeScape UI nekem nagyon bejön, de ez ma már kevés ahhoz, hogy egy gyártó a piacon érvényesülni tudjon. A VAIO eladása és a BRAVIA gyártásának kiszervezése után nem hiszem, hogy sokáig megtartják a pénznyelő mobilos üzletágat.
-
Szakiii
addikt
válasz
#65577472 #93 üzenetére
Nem tudom hogy csinálták de tényleg nagyon jó lett az aku idő s7nél is nekem a sima van de iszonyat jó, most suli mellett múzeumban teremőrködök és lightos napon egész nap nyomkodom a telómat és bírja a 8 órás munkaidőt olyan 6-7 óra kijelző idővel. Nagyon korrekt és csak 3000res az aku, nem tudom hogy az exynos miatt van e vagy a jól megírt szoftver miatt de most ebben tényleg erősek a galaxyk.
Egyébként én személy szerint szorítok a sonynak, sose jó ha eltűnik egy konkurens cég a piacról és sajnos ők ebbe az irányba tartanak saját elmondásuk szerint is. Ideje lenne hallgatni a felhasználók visszajelzésére és akkor lehetne itt még jó telefont kiadni, mert képesek rá. Szoftveresen szerintem teljesen oké amit csinálnak, hardver is jó csak mindig van 1-2 dolog amiben nagyon elvérzik (ár,kamera).
-
RIC5I
tag
válasz
holozis_HUN #1 üzenetére
2700 as aksi ? wtf ? O.o
de a telefon designe gyönyörű
mér nem lehet olyat csinálni hogy a többi gyártó csinálja a hardvert és a sony a házat ?
-
isti215
tag
Kicsit visszamentek a régi ericcsonos formavilágra ami nem feltétlen baj mert akkor jobban is vitték a sony telókat.Az meg örömletes hír hogy mostmár kamera terén is lépnek valamennyit előre.
Viszont egy dolgot nem értek mégpedig ezt a vastag alsó/felső kávát.Miért nem tudják kicsit lecsökkenti?Ui.:Ha viszont minden más jó lesz benne akkor ez legyen a legnagyobb probléma.
-
Fall-N
veterán
Jól nézne ki, de a kávák miatt mégse.
Pedig szükség lenne egy erős Sonyra is a mobilpiacon. Ha az árazáson és a kamerán javítanak még jó lehet.
-
törölt tag
Úgy látom végre sikerül eltüntetni a szép nagy kávákat. Ohh, várjunk csak...
-
LeTulipNoir
csendes tag
Ebben a kekben basz..tt jol nez ki!!!! De az ara v.szinuleg az eget verdesi majd 👀
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz. Pofás készülék, bár alul és felül lehetne csökkenteni a keretet. Az akku karcsú, de ha tartják a szokásaikat az ára nem lesz az.
-
laci_csk
senior tag
[link]
Ez lesz a kovetkezo telom. -
törölt tag
Direkt megnéztem én is az előbb, kb 2 napja volt aktív. Csendben azért figyel a háttérből
Szerk: Most is itt van
ANOka Kalózok ők tengerek habjain
-
törölt tag
Valahogy így képzellek el benneteket
-
laci_csk
senior tag
Te nogyon mellette vagy mindig a dolgoknak, jo lenne kicsit informalnad me'g magadat es ne masnak ajanljad. A kozos bennetek a trollkodas va'gya, es ezert is az a nagy latszolagos osszetartas amit itt produkaltok.
Amugy minden topikban hulyesegeket irsz, de itt a Sony-nal tudod igazabol kitombolni magadat. -
blagolf
senior tag
válasz
#65577472 #48 üzenetére
Nekem nincsenek meg mindig a legújabb csúcstelefonok, csak arra tudok hivatkozni amit én tapasztaltam. Egy kategória volt anno. Samsung Galaxy Alpha vs. Sony Xperia Z3 Compact. Mind a 2-t ugyan úgy használtam. A Sony 2 napig bírta, a Samsung nem bírta a nap végéig. Mindkettő új telefon volt. Szóval szerintem még ekkora aksival sem fogja rosszabbul bírni mint egy Samsung. Engem nem érdekelnek a tesztek, csak a tapasztalat. Ennyi.
-
laci_csk
senior tag
Ez az elso amoledes telom, nem is Sony, 3000 mah az akksi, az este toltottem es most 32%-nal tartok, na hagyjuk mar a sok mellebeszelest.
A trollnak a dolga hogy trollkodjon ezt is meg tudom erteni.
Ja, az a cel hogy minden Sony-st elzavarni a Sony topikokbol, es a MA-rol? Ertem.
Sajnos, a Sony-sok az ertelmesebb forumozok, kar lenne eluldozni oket. -
laci_csk
senior tag
Ha a Sonykon is kikapcsolsz mindent, tovabb tart az akksi nem gondoljatok?
Mindegy, mar megint trolltalalkozo lett a Sony topikban. -
törölt tag
válasz
holozis_HUN #47 üzenetére
+ Kopi31415
Akkor vessük össze egy IPS kijelzős telefonnal. Nem tudom, blagolf miről beszél...
-
darvinya
titán
Ez eddig nagyon szép.
-
jUUh
addikt
350k-s nyitó árral
-
Quqesz
nagyúr
A kávák nem lettek vékonyabbak, de ebben a színben jó áron jöhet is egy, tetsik
Aksi terén pl G4-G5 közül a második kisebb, mégis tovább bírja. Reméljük itt is sikerül. Csak a kamerát kapják össze rendesen végre. -
blagolf
senior tag
Üzemidőben kb most süllyednek a többiek szintjére, (Apple, Samsung, LG,stb) eddig bőven jobbak voltak náluk.
-
Injun
senior tag
Jóóóó vastag káva,az kell
-
wody21
tag
Szégyen ez a kínlódás a Sony részéről, hogy 2013 január óta (Xperia Z) gyakorlatilag nulla mm-t tudtak a keretből csökkenteni - a kijelző körül esetleg nagyon minimálisan, de az alsó + felső túlnyúlások egyszerűen gyalázatosan-batár nagyok még ma is - hol vannak már a konkurensekhez képest?!
Akksi is totál komolytalan.
2013 január: 2330 mAh
2016 szept.: 2700 mAhSzóval egyszerűen siralmas ez az egész, ilyen hírek miatt már hosszú évek óta folyamatosan csak rázza az ember a fejét, és tényleg őszintén hurrogjuk le a Sony-t - én is, annak ellenére, hogy lassan 3 éve nyúzom az ős top készüléket, a jó kis Xperia Z-t...
-
iNfAntRy
senior tag
Na, ez a formaterv tényleg szép. Letisztult előremutató. Tetszik! Kár hogy Sony
-
deja vu
addikt
Itt elég jól néz ki.
-
balaaazs
senior tag
Egy újabb forrósodó Sony? Vagy ezt már sikerült "leküzdeni"?
-
GeryFlash
veterán
2700-as akksi, eddig olvastam
Szerk.: Neki kezdtem a komment olvasgatásnak, látom kapásból a 2. komment megegyezik az enyémmel
-
soldier2
őstag
3 év után töltés közben elázott a Z1. Vártam volna erre, de több hónap mire a boltokba kerül, az X Performance meg szvsz nem éri meg az árát, így átmenetileg márkahűtlen lettem. A Z1 volt az utolsó Sony ami kamerában hozta az akkori csúcs telók szintjét, majd lemaradtak. Lassan összement a szenzor, tovább nőtt a felbontás, stb. Amíg kamerában nem dobnak valami nagyot maradok az olcsób vonalon (samsungot csakazércse
)
-
válasz
Heisenberg69 #11 üzenetére
Neked.
Nekem meg max 4,5" változat. -
Fejvadi
nagyúr
Így első ránézésre, elég jól néz ki.
-
troviko
senior tag
Szerintem meg nagyon ronda lett. Tiszta Lumia feeling nálam. Az utóbbi pár évben az Xperia X volt a legszebb, legergonomikusabb Sony telefon, sírtam, hogy gagyi műanyag, nem vízálló és gyenge hardverrel jön.
Az X Performance ami már hardveresen elfogadható (bár még mindig visszalépés a Z5-höz képest) már nem annyira szép, és vastag is.
Ezt az irányváltást meg nem is értem. Szerintem és sok-sok év Sonyzás után újra Samura váltok. S7 vagy S8 lesz a kövi telóm szerintem. Egy ilyen anti ergonomikus, és ilyen ronda teló nekem nem kéne. -
johnahex
tag
"F8331
kódjekű
Sony mobil"
-
törölt tag
Ezeken a képeken már jobban néz ki. Az akku is elég lehet, az X Performance-ben is ennyi van és a tesztben nem panaszkodnak rá, az átlagnál tovább bírja. Csak a kamerát ne csesznék már el végre.
-
laci_csk
senior tag
válasz
Heisenberg69 #11 üzenetére
Egyetertek mindenben.
-
zsolt501
nagyúr
Az akkut nagyon karcsúra szabták szerintem, ha valaki 4K-s videót kezd el ezzel rögzíteni akkor nagyon gyorsan sikítani fog töltésért a készülék.
-
janeszgol
félisten
Krva jól néz ki, mint a legtöbb Sony telefon.
-
Richie86
senior tag
Szép készülék lesz.
-
eclipse006
őstag
válasz
_Moriarty_ #5 üzenetére
Lehet a kamerára értette. Nekem jelenleg is Z3-am van, de semmi kivetnivalóm nincs a rendszerrel a kamerát leszámìtva.
-
joey04
titán
Szép.
-
Obyboy
addikt
Formailag ideje volt már a váltásnak. Ha szoftveresen is tudnak fejlődni akkor akár siker is lehet a vége.
-
Jakesz
addikt
2700 mAH. Eddig olvastam...
-
holozis_HUN
addikt
Na végre valami fejlődés kamera terén! Kap lézerfókuszt, és jobb vakut. Ez már egy lépés. Elviekben a fókusszal nem lesz akkora baj, vakuval sem. Kíváncsi leszek a kamerára nagyon.
Z3-mom vékonyabb és mégis 3000/3100 aksi van benne. Egy 3000 mAh alap lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Közeleg a bemutató, és egyre kevesebb titok övezi a Sony idei abszolút csúcskészülékét.
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest