- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Árban nem tudom miért várja mindenki, hogy a Huaweiel versenyezzen. Sokba kerül persze, de a Htc, Samu sem olcsóbb. A kamerán kéne még egy combos üzemidő sem ártana. Nem tudom a nagyobb káva miatt volt-e, de a z1-em annak ellenére bírta három évig, hogy többször leesett (minden sarkán volt esésnyom a végére) de törés nem volt. Ha a káva miatt van, akkor nem bánom, legyen akkora amekkora.
Skyline: vsz igazad van. Pedig mind a Vaiok mind a Braviak piszok jó termékek (voltak), ez ma már sajnos nem elég. Kell valami, amiben veri a konkurenciát, amire fel lehet húzni egy marketing kampányt. Na ez hiányzik a mobilnál, főleg mióta a Samu is vízálló.
-
törölt tag
Az Exynos 8890 nagyon jól teljesít és jóval energiatakarékosabb a 7420-nál. Az A57-es magok helyett bevetett saját fejlesztésű Mongoose is bevált.
A Sony dizájn és a TimeScape UI nekem nagyon bejön, de ez ma már kevés ahhoz, hogy egy gyártó a piacon érvényesülni tudjon. A VAIO eladása és a BRAVIA gyártásának kiszervezése után nem hiszem, hogy sokáig megtartják a pénznyelő mobilos üzletágat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest