Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Én is innen vettem, de ez Szlovákia, nem Magyarország
Ebay-en is van, pandawill-en is, buyincoins.com (ez full megbízható, bár kicsit drágább is),
de nekem azonnal kellett, mert a párom egyik telefonjában meghalt az akku, a másikat meg egy vasárnap délután elvitték. Vasárnap este rendeltem mobilamb-on, kedden délben vettük át a futártól -
Anonymus23
veterán
Anyagminőségről lehetne beszélni, de maximum a gagyi-kínai márkák esetében.
A minőségi gyártók anyaghasználata (kívülről) teljesen rendben van.
Tegnap 4 telefon volt hirtelen otthon, nem mondanám, hogy volt bármilyen negatív különbség a kínaiak irányában.
Nem utolsó sorban árban is jelentős az eltérés
G2F - ~30k (4 mag, 1GB, 4,3" IPS 854x480) - 2 hónapja
UMI X1 Pro - ~35k (4 mag, 1GB, 4,7" IPS 1280x720) - 2 hónapja
Coolpad F1 - ~43k (8 mag, 2GB, 5" IPS 1280x720) - 2 heteEzen felül egy Samsung 2 kártyás mobil:
Galaxy S Duos 2 - 49k (2 mag, 1 GB, 4" TFT 800x480) - fél éve lett véveKijelzőben bármelyik kínai gyalázza a Samut, gyorsaságról meg ne is beszéljünk. Egyedül a programok, és a hozzáadott szolgáltatás terén erősebb a Samu, de azokból én kb semmit sem használok, így nem tudom pozitívumként jegyezni.
-
cs.zs.
veterán
Nézz bele a Sony-jaikba, Samsungjaikba, stb, hogy hol készültek, és mutasd meg nekik is ...
Tévedés ne essék, nekünk is van itthon Sony (2 db), Alcatel (2 db), Samsung (2 db), mert még 1 évvel ezelőtt sem tudtam elképzelni, hogy "olcsó" telefont rendeljek kintről. (Anyaghasználatban igenis van különbség, létezik a drágább-jobb összetevő, de nekem nem ér 3-4-5-ször annyit. Ha milliomos lennék, biztosan nem foglalkoznék ilyesmivel, de sajnos nem vagyok az)
Amellett hogy mi is változunk, az utóbbi időben alaposan megváltozott a kínálat is.
Nálam a fordulópontot, avagy az utolsó cseppet egy Sony készülék hozta el (MÁR NEM TUDOM MELYIK VOLT! de létezik), amikor a specifikációban megláttam az MTK chipsetet... Na akkor leszállt a vörös köd nálam, akkor döntöttem el, hogy feliratért én már nem fogok fizetni.
Bosszantott az is, hogy egyre kisebb, vékonyabb telefonok készülnek (pl Alcatel Idol-széria), miközben a Nokia meg nagy, bumfordi vastag kávás, nehéz eszközöket hozott ki (625, majdnem megvettem).
Hol itt az innováció, a fejlődés, az anyagtakarékosság ? Egyszerű a válasz: Kínában.(de ez is csak magánvélemény)
-
cs.zs.
veterán
Csakis kínai A-brand, semmi más.
Cubot S308 tetszik nagyon a szögletessége miatt, meg mert 2GB RAM van benne és 16 ROM, de sajna csak 1800-as akkuja van, és 8 magos, az pedig már nem olyan takarékos mint a 4 magos MTK-k. Pandawill-en 150 USD.
Így kényszerből a kistesójával is szemezek (Cubot S208) , abban csak 1 GB RAM van, de kisebb a felbontás is, meg 4 magos, ami takarékosabb, meg 2000-es akkuja van. SAJNA NEM SZÖGLETES ! de csak 120 USDFene enné meg az ezerféle kínálatot!
-
cs.zs.
veterán
Feleségem használja, reggel 6-kor töltőről le, munkába menet (vonat, busz, össz 1 óra) 30-40 perc játék vagy rádió , aztán délután haza ugyanennyi. Kevés telefon indítás, napi max 3-4-5 perc, őt viszont hívják, talán napi 30-40 percet beszél. Ha a konyhában tesz-vesz, ez a rádió (1-2 óra kihang), legfőképpen azért, mert ha a rádió van bekapcsolva, akkor nem hallja meg ha csörög a telefon
. Amikor a gyerekek hazaérnek, akkor rácuppannak, mert MINDEN RÁTÖLTHETŐ JÁTÉKOT SZÉPEN VISZ. Este ágyikóban még ezen nézi a FB-ot, és olyankor jellemzően 20-30%-ot mutat. Netezéshez kicsinyli a kijelzőt
Legfőképpen az elfogadható ára (kétkártyás kellett) és az erős hardver miatt választottam ezt Neki. Szerintem el lesz adva, mert úgy sejtem nagyobb kell majd : ))))
De mindenképpen jól bírja, jó kis eszköz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest