- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Rey
aktív tag
válasz
Puszunty #362 üzenetére
"Puszunty
(lelkes újonc)Sziasztok!
Valaki tapasztalt hasonlót?
Töltés közben (nem tudom pontosan mikor, hány %-nál) mert éjjel történt, lefagy a telefon. Csak az segít rajta, ha kiszedem az akksit.
Eddig 2x fordult elő. Egyszer a saját töltőjével, egyszer egy noname-mel.
Köszönöm a segítséget!"Ugyan ilyen problémám van nekem is és a kollégámnak is ezzel a telefonnal.
Töltés közben fekete képernyő nem reagál semmire csak a piros led világít. Akku kivétel után működik mint ha mi sem történt volna.
De volt amikor ugyanez történt de akkor éppen nem volt töltőn a telefon sőt ebben az esetben még fel is volt melegedve a telefon.Végig olvastam majdnem az összes hozzászólást de fura, hogy csak egy ember említi ezt a hibát.
Azt meg kizártnak tartom, hogy összesen 3 telefonnál van ez a hiba.
Ez valami akku kezelési, szoftveres hiba lehet.Ja és 2014 december 24 ikétől van használatban a telefon. Eddig 3 alkalommal fordult elő ez a hiba.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Puszunty #360 üzenetére
Én november 15-én rendeltem, aztán rá egy hétre (22-én) kaptam az emailt, hogy feladták, és ekkor kaptam követő-számot - SingaporePost. Ha a követő számra rámegyek, akkor érdekes módon nov 25-én kezdődik a történet, nem pedig a 22-i emaillel (ezt nem is értem, hogy hogy lehet) , és nov 27 óta az látható, hogy 27-nov-2014 : despatched to overseas - azaz tengerentúlra elindult.
Nov 15-én vettem, dec 07-e van ... -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest