Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Olvasom itt a fentieket, látom az UPSnél ez a normál működés.
Nekem amazonos rendelést szabotáltak el. Ahogy írtad, én sem kaptam semmi értesítést. A nyomkövetést néztem, 18:19-kor bekerült, hogy "A címzett nem akarta a terméket, és elutasította a kézbesítést." Hívom az ügyfélszolgálatot, 18 óráig vannakKicsit később már "a csomagot visszaküldjük a feladónak"
Írtam emailt gondolom semmi hatása nem lesz. Másnap elértem az ügyfélszolgálatot de ott is csak azt mondták amit már tudtam. Kérdeztem ki mikor utasította el a kézbesítést szerintük. Hát azt nem tudja megmondani.Amazon visszaadja a pénzt az oké, de azóta véget ért az akció, ha megint megrendelném az már +30EUR lenne. És ha azt megint az UPSre bíznák akkor nem lennék előrébb. Érdekesség, hogy a rendelésem 2 csomagra szedték és az elsőt az ExpressOne szépen kihozta értesítéssel, 2 órás időablakkal, futár telefonszámmal és valós idejű nyomkövetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest