- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
Ne haragudj, nem megbántani szerettelek volna... Csak látva az ajánlott jelszók hosszát, bonyolultságát, kicsit felment a vérnyomásom, hogy ilyeneket ajánlasz.
Van egy ipod touch-om, néha szoktam bejelentkezni e-mail fiókomba. És akármennyire "awesome new" beviteli eszköz a billentyűzete, akkor is kínszenvedés egy jelszót helyesen begépelni rajta.A másik példát arra hoztam fel, hogy ha egy netkávézóból szeretne az ember külföldről bejelentkezni, akkor is gondba kerülhet.
Sajnos voltam már (valószínűleg) jelszófeltörés áldozata. azóta én is sokkal hoszabb jelszót használok, de nem keverek bele számokon és betűkön kívül különleges karaktereket.
Mondjuk azon is fel szoktam húzni magam, amikor pl egy fórumra kérnek minimum 10 karakteres kisbetű-nagybetű-szám jelszót.
-
7
addikt
Ha további jelszókiötlési módok kellenek:
- a kiötlött jelszót úgy megadni, hogy valamelyik irányba elcsúsztatod a kezed pár karakterrel
(pl. H3lloWorld! eggyel balra csúsztatva: G2kkiQieks+)
- idegen szavakat fonetikusan (lehetőleg eltúlozva, hibásan, ékezetek nélkül) leírni
(pl. Core i7 - KorAjh7t!*) -
rt06
veterán
"Pi-t nehéz begépelni, de könnyen feltörhető az is, azt is hamar végig próbálja az algoritmus, lekérdezi a minimális hoszt, és addig feltölti a pi számjegyeivel..."
mint irtam, a pi vegtelen nem szakaszos tizedestort, ha ezt feltorod, megeszem a kalapom
"...hallottam szakiktól"
ovakodj az ilyen szakiktol
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest