- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
"pl microsoft bejelentené hogy új windows nem telepíthető a régebbi gépekre akkora bírságot kapna hogy ihaj."
Mutasd már meg, milyen régi gépre kapsz INGYEN új windowst?
A WP8 sem telepíthető a régi telefonokra, hol a bírság?
Ace 2-re elkezdték szórni már a JB-t, úgyhogy nem értem a felháborodást, majd lesz. ODIN-nal most is felteheted, ha nagyon akarod.
A nagy hypeot én sem értem, a csúcsmodelljük jó (általában, nekem most pl. a HTC One jobban tetszik), lejjebb semmi különös.
-
Ádám16
addikt
Célozni kell a sima S szériát, és a Note-ot. Az első S-el tényleg ki lett cseszve, hogy nem kapta meg a 4.0-t, de az SII-m 2.3-ról indult, és nemrég megkaptam a 4.1-et, ami tökéletesen fut rajta, hiába 2 éves modellről van szó. A legnagyobb bázisa ennek a két szériának van, ezt a Samsung is tudja, és ha azt akarja, hogy a következő telefonja is Samsung legyen a vásárlónak, akkor oda kell figyelni erre a több tízmillió használóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest