- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
match123
tag
Na azért egyesek nagyon el vannak merülve egyes gyártók illetve saját elképzekéseik ködében.
Először is, ha azt akarom hogy minden adatom törölve legyen, akkor nem OTA frissítésre várok, hanem kinyitom a bootloadert, és mehet a custom rom.
Jelenlegi tapasztalataim (saját készülékek alapján) szerint androidon a frissítések úgy összességében szarok.
Kezdtem egy HTC Legend-el (2.1), jött a 2.2, utána fagyás, restart, akadozás, minden kínja volt. Annyira nem bírtam már vele, hogy a végén nem érdekelt a garancia, inkább ment a cyanogenmod, azóta is jól működik.
Jött a nexus S, 2.3, álomjó teló volt, jött az ICS update (na ok, ez az volt, amit később visszavontak), lépten nyomon minden hibája volt, bootloader nyitás, cyanogenmod, még mindig szar, később valami nem tudom már milyen rommal jó lett.
Ezután Arc S, amikor először próbáltam, olyan volt mint egy csoda...jó kezelőfelület, folyamatos, remekül működik. Aztán jött rá egy frissítés (ez még 2.3-on belül), na akkor már jöttek memóriakezelési gondok, de nem volt vészes. Jött az ICS, használhatatlan lett (elindítottam egy operát, erre kidobta a launchert a memóriából, és fordítva). Root után kicsit megmetszettem a gyári romot, egész használható lett.
Ezután most egy xperia go-m van, 2.3, tökéletesen működik, jó a kezelőfelület, csak komolyabb játékoknál vág ki mindent a memóriából, egyszóval leszámítva hogy a kijelzője szar (illetve nekem kicsi), tökéletes kis teló.
Előre félek az ICS update-től, ami még mindig nincs, de ezek decemberben már JB-t akarnak...
(megjegyzem, láttam már gyári frissítéssel jó telefont, csak valahogy én szívom mindig meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged