- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #32 üzenetére
Nem tudom, nekem természetes, hogy neten rendelek elektronikai cuccokat (pl épp a múltkorában a hűtőt is így hozták, jövő7en az új fotógép is így fog érkezni). USA-ban éltem anno pár hónapot, és rendeltem így többször is, semmi varázslat. (Ja és nem az "adóparadicsom" Delaware-ben laktam, hanem nyugaton)
A nikon otthon Jenben készíti a költségvetést, lévén a költségei főleg Jenben képződnek.
-
-
válasz
#65675776 #28 üzenetére
Igen, és horribile dictu így majdnem az amerikai árszintre süllyedtek az obik árai. Szörnyű...
Meglássuk, mi lesz a vége. Azt mondjuk nem gondolom, hogy a közeljövőben a CaNikon-t megeszik a MILC-ek, annál konzervatívabb a fotós társadalom. Elég csak megnézni a "milyen cserélhető objektíves gépet vegyek" topicot, nagyon sok újonc CaNikon-ban gondolkozik, ritka az egyenesen MILC-et kereső.
-
xuldar
addikt
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Egyetértek, mezei júzer inkább olyan telefont vesz, amiben már elfogadható kamera van, így nem kell még egy kütyüt cipelnie. Sok ismerősömtől is hallottam ugyanezt, egymástól teljesen függetlenül. Csak azok vesznek külön fényképezőgépet, akik egy picit jobb minőségre vágynak, de a konzumpiacon a legtöbb embernek elég a telefon.
-
válasz
#65675776 #18 üzenetére
Egyedul a mirrorrless mutatott novekedest, a dslr csokkent. Most, hogy ezek a felso kategoriaban is versenykepesse valtak (A7R2) csak fokozodni fog szerintem.
"A tükör nélküli rendszerkompaktok (MILC) például 2 éves intenzív növekedés után már csak a kompaktok és DSLR-ek kárára képesek növelni részesedésüket, ami a piac egészére nézve korántsem pozitív."
Az is fontos, hogy a grafikon adarabszamot jelzi, nem a forgalmat. A mirrorrless nekem dragabbnak tunik, nagyobb haszonkulccsal. (de nem vagyok biztos benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest