Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs89
csendes tag
válasz
LamerGyuri #145 üzenetére
Igaz. A Magiciannél már kikapcsoltam, csak az AIDA-nál maradt bekapcsolva.
-
hcs89
csendes tag
Nem voltam biztos benne, hogy valóban belassult az SSD-m, vagy csak az igényem növekedtek a 9 hónap alatt
ezért én is lefuttattam a méréseket:
Elfelejtettem kikapcsolni a Rapid módot, ezért lehet hogy a valósnál kicsit jobbnak látszott a helyzet.
Lefuttattam a Performance Restoration Toolt (kevesebb mint egy óra alatt lefutott) és érezhetően javult a teljesítmény:Itt már kikapcsoltam a Rapid módot.
Remélem a teljesítmény így is marad egy jóideig(a trial versionös képeket nézzétek el, nem volt szívem letölteni "ingyenes" verziót
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest