- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsintai1987
tag
válasz
Komplikato #181 üzenetére
Ezt kifejtenéd? Lemaradtam rólla.
-
zsintai1987
tag
Na van időm reagálni...
Látom nem mindenki értette meg mit akarok mondani.
Régen míg a Crytech-nek dolgoztam a Cryengine 2-n (ugye a warhead kieg) ott is 2 lépcsős volt. Ez lassan 12éve (ha jól emlékszem 2008-2010-ig voltam ott, ekkor kezdtük a Ryse kinnectes verzióját amit kaszáltak)
DNA-ra hivatkozhatok és nem írom le most hogy szervezik ki a munkát de kiszervezik!
ÉS még nincs döntés hogy annak akinek amd vagy intele van mi lesz (kap-e munkát vagy nem). De pletykákat már hallottunk az IT-felől, hogy megy a fejvakargatás. Vannak olyan csúcsgépeik amikre ha elengedsz egy fejlesztőt utánna nemgyőzünk optimalizálni.
Már a Crytech is sokat LODoztatott kelet Euba, de az Ubi is rengeteg szabadúszót foglalkoztat akik csak LOD-oznak. Nyílván nem az én pár10gigás demómat fogjál lelopni tőllem.
Ígyis van elég gerillamarketing (az AC ebben pont élen jár), hogy nézzétek kilopták a képeket a fejlesztők, aztán egyik kép sem pixeles-kaputelefonnal készül. -
zsintai1987
tag
látom lejött a lényeg...
Itt nincs kihelyezett divizió, de gondolom észreveszed az összefüggést a kevés fizetés-megvesztegetés-eladás között. És most finoman fogalmaztam. (kb mint amikor a kicsi kezek kilopták a gyárból a nintendo switch-et alkatrészenként és otthon összerakták)
Gondolom teis vágod hogy egy cégnél ahol van 1800 embernek gépe nemfogják pikkpakk lecserélni az egészet. -
zsintai1987
tag
A kétkedőknek! Egy AAA céghez szoktam bedolgozni ha kérik és már egy éve azon gondolkodnak, hogy nemfognak kelet EU-ba melót kiszervezni (pedig olcsóbb), mert mire megjelenik addigra valahogy már van a bétából tört verzió a ruszkiknak.
Vagy bizonyítanod kell, hogy nem intelen melózol,meg nod32 stb stb. Mert f0snak.
Pedig én csak walking mesh-t szoktam csinálni esetleg rajzolni.
És az ilyen piti hibák miatt is olyan szankciókat hoznak, hogy dobnom kellett a 7700k-t.
Pedig sokan mondják (itt is), hogy gyermekeket kell áldoznod az öreg isteneknek és akkor is lesz 200oldalnyi kódod, na onnan szedj ki valamit!
De ha a biztonságért felelős urak úgy dötenek, hogy inteled van akkor szeva-gg-rekt és nemkapsz melót! Vagyha mégis érdekes dolgokat kérnek (de ez nem publikus sry)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest