- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Nyilván annak nem sok értelme van, hogy egy db kártyát elforgassunk, a többi fölé. De szigorúan elméleti síkon, a burkolat szélességét (és a kis magasságot) nem számolva: [link] (elvileg méretarányos, annyira nem szépítgettem, és rendezgettem, csak Gimp-el összedobtam 2 perc alatt) egy SFX táppal elférne ekkora alapterületen egy ATX konfig is.
Nyilván a magasság a kártyáknál behatárolja a mozgásteret, de az alapterületen nem múlna.
MicroATX-nél kb. fél centin múlna ATX táppal együtt (alaplap hátul az egyik sarokban, táp elöl, az átellenes sarokban).
De igazából annyi a lényeg, hogy ez mini ITX-hez nagy... (szvsz).
A jelenlegi "HTPC" házam még nagyobb (pedig mini ITX-es az is), éppen ezért gondolkodom egy NAS-ban (plusz a hang miatt), és ha a HDD-ket száműztem belőle, lecserélem egy kisebbre. Így most pont ki van számolva a TV szekrény polcában szélességre a hely (STB, erősítő, HTPC), és ennek a legnagyobb részét a HTPC teszi ki.
-
zsigus
őstag
Sztem nem konkrétan erre a házra gondolt, hanem arra, hogy a 382x350 mm-be simán beleférne egy ATX lap (305x244 mm) is. A magassága miatt csak trükközéssel lehetne beletenni egy normális VGA-t, de az alapterületébe simán beleférne a lap, plusz az oldallapok valamelyikére állítva a HDD-k. A táp viszont kérdéses... Normál ATX méret sztem nem menne bele, maximum az alaplap fölé rakva, de akkor már a magassága nagyobb kell hogy legyen.
A MicroATX viszont simán megoldható lenne ilyen méretben.
Ez a Cooltek G3 viszont nem tűnik rossznak. Nem tudja valaki, hogy a kijelző alapfelszereltség e? Távot adnak esetleg hozzá? Nem találtam róla tesztet (bár nem is kerestem olyan nagyon, még).
-
orbano
félisten
tuti jön, a sok mobil eszközzel, meg fain konzollal kezd az emberek töke tele lenni a hagyományos drabális pckkel. ilyen kis házakban azért barátságosabban néz ki egy számítógép. nekem is az új konfigom már jonsbo u1-ben lesz, pedig régen még el sem tudtam képzelni az életemet Antec P180 nélkül
most meg már csak kéne valami csendes kis erőmű, hogy meghajcsa' a TV-t és elférjen a sarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest