- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Na ne szórakozzatok már, 6 év után végre rászoktam, hogy nem simán rátelepítem, hanem uninstallálom előtte
Nem lesz nehéz visszaszokni, mert értelmét nem látom, és nem is láttam soha, csak annyian írták hogy így sz@r, hogy már elhittem annak ellenére, hogy a 6 év alatt egyszer sem volt ezzel soha semmi problémám... Na jó, talán egyszer, még az nVidiás korszakomban túl nagyot változott a driver az előzőhöz képest, és nem volt hajlandó semmilyen beállítást megjegyezni, amíg nem uninstalláltam -
Jack@l
veterán
Akkor vajon mért kell, egyáltalán mi értelme a programnak, ha nem normális amit csinál, plíz gondolkodj!
@ Abu: akkor azt mondod hogy friss windowsra ne is tegyek új drivert szerinted, mert kell egy régi is hozzá? Melyik régit kell feltenni, hogy rendesen működjön az új?
-
Jack@l
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest