- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
Fordítva, a driver minden bizonnyal tudja milyen program fut, és a sémát igazítja hozzá, de ettől még simán megcsinálhatja pl egy ilyen sémában, hogy butított algoritmust pakol egy rendes helyett be, vagy a paramétereket kicsit fellazítja mip-maphez, vagy árnyékok pontossága, tesselláció felbontás bump mapping meg ilyesmik terén. De ez csak teória, nem vagyok vga driveríró.
-
Jack@l
veterán
Odáig csak nem fajul a dolog, de erős a gyanum hogy ilyenkor a driverírók pár játéknál egyszerűen kihagyatnak 1-2 lépést a renderelés során ami az avatatlan szemnek alig vagy nem is tűnik fel, de a játékírók meg beletették anno programba. Innen származhat a markánsabb sebességnövekedés, mert ingyen semmi sincs...
-
Jack@l
veterán
Külföldi neves fórumban találtam, ezért kérdeztem a nagy "optimalizálásról" meg átnevezésről:
Originally Posted by Renairy
I just wanna ask, do you think that these drivers sacrificed Image Quality for these gains?
Cause they don't seem normal for a regular driver update...Not a single review has pointed out reduced IQ so I doubt it.....
-
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
Hogy on is legyek, innen lehetne letölteni a bétás 12.11-et (de jelszót kér):
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst1211betadriver.aspx -
Jack@l
veterán
De mond el mi az a káros dolog, ami miatt registry-t meg a driverhez tartozó összes bejegyzés kitakarítása eredményezhe? Uninstall után persze.
Nem azt mondom hogy uninstall nélkül tegye a jószág, hanem utána, a maradék szemetet kitakarítani a rendszerből. És hidd el elég sokat talál...
Nem tudom mit ellenez meg milyen módon, még nem találtam ilyen irányú irományt.
Mindegy, témát befejeztem, nekem eddig egyszer sem volt gondom miatta, ép ésszel az res winre tisztább dolog új drivert rakni, ezért használom a sweepert. -
Jack@l
veterán
Akkor vajon mért kell, egyáltalán mi értelme a programnak, ha nem normális amit csinál, plíz gondolkodj!
@ Abu: akkor azt mondod hogy friss windowsra ne is tegyek új drivert szerinted, mert kell egy régi is hozzá? Melyik régit kell feltenni, hogy rendesen működjön az új?
-
Jack@l
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest