- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
De egyébként tényleg seggberúgás lenne a Samunak, ha tényleg így lenne, dacból Európa nem venne Note 5-öt. Kicsit pofára esnének szerintem és legközelebb máshogy gondolkodnának. Persze ekkora összefogás nincs itt, hiú ábránd, de mindenesetre érdekes lenne.
De ami bosszantóbb, itteni megjelenésekor már kb. fél éves modell lesz, nyakunkon a 2016 évi újdonságokkal, míg akkor jön egy 2015-re szánt telefon.Igaz, hogy lakosságszámban nem nagy, Európa akkor is nagy piac, "sűrűbb a tehetős réteg", szerintem sok NyEu-i embernek lehet második (harmadik?) okostelefonja. Nyilván nem vagyok gazdasági vagy piackutató, de józan ésszel is felérhető, hogy Kína lakosságának nem a 90%-a potenciális Note 5 vevő, hanem saccra kb. 1-5% (ami persze még így is nagy szám). Ugyanez mondjuk Németország esetén?
-
Djatis
senior tag
Az sd hiánya és a fix akksi engem soha nem zavart! Az infra kihagyása igen, ezért vettem olyan telót amiben sosem volt
Az már hogy hányás s6 a kinézet már nagyon zavar fél év alatt ennyit sikerült összehozni nekik!
A másik pedig a merülés! 3 óra kijelző időt sikerült a Note-tal összehozni! I6+-szal pedig 6 óra megvan 20órás készenléttel!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest