- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
De egyébként tényleg seggberúgás lenne a Samunak, ha tényleg így lenne, dacból Európa nem venne Note 5-öt. Kicsit pofára esnének szerintem és legközelebb máshogy gondolkodnának. Persze ekkora összefogás nincs itt, hiú ábránd, de mindenesetre érdekes lenne.
De ami bosszantóbb, itteni megjelenésekor már kb. fél éves modell lesz, nyakunkon a 2016 évi újdonságokkal, míg akkor jön egy 2015-re szánt telefon.Igaz, hogy lakosságszámban nem nagy, Európa akkor is nagy piac, "sűrűbb a tehetős réteg", szerintem sok NyEu-i embernek lehet második (harmadik?) okostelefonja. Nyilván nem vagyok gazdasági vagy piackutató, de józan ésszel is felérhető, hogy Kína lakosságának nem a 90%-a potenciális Note 5 vevő, hanem saccra kb. 1-5% (ami persze még így is nagy szám). Ugyanez mondjuk Németország esetén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest