- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sem értem. A Note4+emet imádom, szerintem a piac egyik legjobbja. Én már az s6-nál,Alphánál elvesztettem a fonalat,nem tudom minek kellett a bővíthetőséget kihagyni. Tudom van magyarázat, csak én nem tudom elfogadni. A prémium szolgáltatás és a bővíthetőség elhagyásával lassan én is elmaradok, bár most nyúzok még egy s6 128gb-t de asszem ez volt az utolsó Samsungom, hacsak nem fordulnak vissza a helyes irányba.
-
willope
tag
No offense... de az emberek szerint azért szarszemét az idei Note, mert az Iphonera hasonlít a microsd-slot hiánya no meg a kivehetetlen aksi miatt ja meg még az infrát is eltüntették. De legalább már van rajta Samsung Pay.
Szóval ezért nem tetszik a közönségnek. Te meg erre veszel egy Iphonet, ami a forrása a Note elbénázásának. Te tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Medence topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest