- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
adlersson #14 üzenetére
Őszinte leszek, ez az ami nálam soha sem működött (26 éve van jogsim és 700e< km-t vezettem eddig), de én mindig benézek az egyirányú utcába is szembe, ill. ha valaki indexel akkor sem megyek ki elé, mert hátha egyenesen megy tovább (vagy neadjisten' ellenkező irányba fordul be, az évtizedek alatt volt ilyen is!) és főutvonalon is lassítok a kereszteződésnél, hátha meg kell állni a KRESZ-t kevésbé vágó sofőrtársak előtt. Azt hiszem ennél defenzívebb már nem lehetek...
-
Gargouille
őstag
válasz
adlersson #14 üzenetére
Ahogy elnézem, hogy milyen mértékben tesznek sokan a szabályokra, bizony van igazság abban amit írsz. Ma reggel vittem a srácokat iskolába, visszafelé jövet az iskola előtti zebránál pirosra váltott a lámpa az autóknak (Jászberényi út). Mind a két irányból 2db autó (tehát összesen 4) még simán a gázra lépett teli pirosnál és kb 80-al rongyoltak át a zebrán, miközben a gyalogosoknak már zöld volt. Itt főképp gyerekek kelnek át a zebrán, sokan szülői felügyelet nélkül...
Egyszerűen tényleg nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó.Írhattam volna címként azt is, hogy ne ölj meg! de nem akartam hatásvadászkodni.Néha motorral járok, néha...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest