- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én akkoriban pl. nem ittam egy korty alkoholt sem, ettől függetlenül értékeltem a cég részéről az igyekezetet. Előtte dolgoztam sokkal nagyobb cégeknél, ahol megtehették volna, de SEMMIT nem kaptunk.
Nekem van olyan érzésem, hogy bizonyos háztartásokban generációról generációra öröklődik a nézet, miszerint a munkáltatót utálni KELL. Nem kell hogy legyen rá ok, csak utálni KELL. Van kalap, nincs kalap elv.
Van olyan kollégám aki ha kilép a céges nyakba akasztót gyorsan eltünteti, mer' nehogy má' reklámozzam ezt a g**i céget. Mondja ezt úgy hogy ugyan abban a pozícióban pár év alatt megduplázódott a fizetése és Ő is kapja a kompenzációt. Van akinek egyszerűen nem lehet jót tenni.
-
Szerintem lehet jól is csinálni. Az egyik munkahelyemen pl. házi pálinkát és házi bejglit kaptunk karácsonykor. Na nem ám kólás flakonban, hanem szép pálinkás üvegben.
A mostani helyen szabadon felhasználható mozi jegyeket, meg könyv utalványokat. COVID előtt volt fánk nap, szülinaposnak közös sütizés. A héten meg kávé kóstoló van az egyik irodánkban.
Itt szépen követik az inflációt. Lehet így is. Ez az első hely ahonnan nem pattantam 4 év után, de ami késik az nem múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest